۸ اسفند ۱۳۹۷، ۲۳:۱۹

با حضور اساتید حوزه؛

مراسم گرامیداشت هفتمین شب ارتحال آیت الله مؤمن در قم برگزار شد

مراسم گرامیداشت هفتمین شب ارتحال آیت الله مؤمن در قم برگزار شد

قم - مراسم بزرگداشت هفتمین شب ارتحال نماینده مردم قم در مجلس خبرگان و عضو فقهای شورای نگهبان با حضور اساتید حوزه و اقشار مختلف مردم در قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم گرامیداشتی به مناسبت هفتمین شب ارتحال آیت الله محمد مؤمن شامگاه چهارشنبه با حضور گسترده طلاب و اساتید حوزه علمیه، مسئولان کشوری و لشکری و مردم قم در مسجد اعظم این شهر برگزار شد.

آیت الله العظمی علوی گرگانی از مراجع تقلید، آیت الله مقتدایی عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه، آیت الله سید احمد خاتمی عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان، آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور، آیت الله حسینی بوشهری دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه کشور، تعدادی از اعضای جامعه مدرسین حوزه و نمایندگان مجلس خبرگان، بهرام سرمست استاندار قم و جمعی از مسئولان کشوری و استانی در این مراسم حضور داشتند.

حجت الاسلام علی نظری از اساتید حوزه علمیه قم در این مراسم طی سخنانی با اشاره به مجاهدت‌های آیت الله مؤمن در پیروزی انقلاب و تلاش‌های این عالم ربانی در سال‌های پس از انقلاب، گفت: آیت الله مؤمن از شخصیت‌های برجسته حوزه بود که در پیروزی انقلاب در کنار امام راحل بود و در دوران پس از انقلاب نیز یار و همراه مقام معظم رهبری بود.

وی با بیان اینکه آیت الله مؤمن در محضر اساتیدی همچون آیت الله بروجردی و امام خمینی(ره) کسب علم کرده است، گفت: این عالم ربانی فقیهی مجاهد و عالمی پارسا و پرهیزکار بود. 

آیت‌الله محمد مؤمن به‌ دلیل مشکلات مغزی و تنفسی از جمعه ۳۰ آذرماه در بخش آی‌سی‌یوی در یکی از بیمارستان‌های قم بستری شد و از ۸ دی ماه برای پیگیری روند درمان به بیمارستانی در تهران انتقال یافت.

آیت‌الله محمد مؤمن متولد سال ۱۳۱۹ در قم بود و از سوابق وی می توان به عضویت مجلس خبرگان رهبری، عضویت شورای عالی قضایی، نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری، عضویت شورای عالی سیاستگذاری و رئیس حوزه علمیه قم، عضویت جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، عضویت مجمع جهانی اهل بیت(س)، عضویت هیئت امنای دانشگاه قم و ریاست دادگاه عالی قم، را برشمرد.

آیت‌الله محمد مؤمن، تحصیلات مقدماتی را در قم و ابتدا در مکتب خانه و سپس در «مدرسه جامع تعلیمات دینی» گذراند و همزمان به تحصیل در حوزه علاقه‌مند شد. وی با بهره‌گیری از اساتیدی چون امام خمینی(ره)، علامه طباطبایی، علی مشکینی، شیخ مرتضی حائری و سید محمدرضا گلپایگانی به درجه اجتهاد دست یافت.

کد خبر 4555100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha