به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی هروی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از زمان وقوع سیل و کولاک در گلستان ۱۰ شهر دچار حادثه شدند که امدادرسانی ها به آن ها در حال انجام است.
وی افزود: تاکنون ۳۲ هزار و ۷۴۴ حادثه دیده امدادرسانی و سه هزار و ۹۴۷ نفر اسکان داده شدند.
هروی ادامه داد: در این ایام برای هفت هزار و ۹۰۴ باب منزل مسکونی عملیات تخلیه آب انجام شده و ۲۸۰ خودرو رها سازی شده اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان اظهار کرد: یک هزار و ۲۶۴ نیروی عملیاتی در قالب ۲۹۲ تیم عملیات امداد نجات را در سطح استان اجرایی می کنند.
وی تصریح کرد: ۴۰ دستگاه آمبولانس، ۱۰ دستگاه خودروی تیپ یک و دو، ۱۹۹ دستگاه خودروی کمکدار، پنج دستگاه قایق نجات، ۱۳۷ موتور پمپ و دو فروند بالگرد تجهیزات به کارگیری شده در این عملیات است.
هروی با اشاره به امدادرسانی های انجام شده گفت: در این ایام ۶ هزار و ۳۵۰ بطری آب معدنی، سه هزار و ۷۳۷ انواع کنسروجات، ۱۹ هزار و ۲۰۰ قرص نان، ۲۰۰ کیلوگرم برنج، یک هزار و ۷۵۶ تخته پتو و... بین آسیب دیدگان توزیع شده است.


نظر شما