۱۵ اسفند ۱۳۸۵، ۱۲:۲۰

مجلس تصویب کرد؛

افزایش 10 درصدی قیمت برق، آب و گاز مصرف کننده بالاتر از الگوی مصرف

دولت اجازه یافت قیمت برق، آب و گاز خانگی و تجاری مصرف‌ کنندگان بالاتر از الگوی مصرف را به قیمت نرخ سال 85 به اضافه 10 درصد محاسبه نماید.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی درجلسه علنی امروز مجلس و در ادامه بررسی بخش های در آمدی لایحه بودجه و در بررسی بند ب تبصره 6 باموافقت با پیشنهاد کمیسیون عمران به دولت اجازه دادند درسال 1386 قیمت برق، آب و گاز و دفع فاضلاب خانگی و تجاری را به صورتی تعیین  نماید که استفاده کنندگان کمتر از الگوی مصرف مورد حمایت و تا الگوی مصرف به قیمت های سال 1386 و به علاوه 15 درصد و بالاتر از الگوی مصرف را به قیمت نرخ سال 1385 به اضافه 10 درصد محاسبه نماید .

آیین نامه اجرایی این بند تا پایان اردیبهشت ماه به تصویب خواهد رسید .

سایر موارد ونرخ ها مطابق  با ضوابط و مقررات سال 1385 است.

همچنین بر اساس پیشنهاد ولی الله دینی نماینده اهر مصوب شد درتعیین الگوی مصرف برق، گاز طبیعی ویژگی های آب وهوایی مناطق گرمسیر و سردسیر کشورلحاظ شود.

گفتنی است، در گزارش کمیسیون تلفیق به دولت اجازه داده شده بود در سال 1386 قیمت برق ، گاز ، آب و دفع فاضلاب را به صورت پلکانی تعیین نماید که با بررسی های صورت گرفته از سوی نمایندگان و تایید غلامعلی حداد عادل رئیس مجلس شورای اسلامی این بند مغایر با برنامه چهارم توسعه تشخیص داده شد. بنابراین نمایندگان با پیشنهاد اصلاحی کمیسیون عمرانی با 149 رای مثبت از 204 نماینده حاضر موافقت کردند.

کد خبر 457513

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha