مهدی صابری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از بعدازظهر شنبه هفته آینده با ورود سامانه جدید بارشی به منطقه شرایط برای بارش باران و در ارتفاعات برف و وزش باد در استان فراهم خواهد شد.
وی با بیان اینکه بر اثر تقویت و تشدید فعالیت سامانه بارشی از روز یکشنبه شاهد بارش برف و باران در استان هستیم افزود: بررسی آخرین نقشههای هواشناسی نشان دهنده تداوم فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی است که تا اواخر وقت روز سهشنبه سبب بارش باران و برف همراه با وزش باد خواهد بود.
صابری اضافه کرد: از روز چهارشنبه تا اواخر هفته جاری با توجه به وجود رطوبت مناسب در منطقه و عبور امواجی کم دامنه از سطح استان بارشهایی را به شکل پراکنده در برخی مناطق شاهد خواهیم بود.
رئیس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته بیشترین میزان بارش در پیرانشهر با ۴۰ میلیمتر گزارش شده است، گفت: بارش برف و باران تا آخر وقت فردا، سه شنبه ششم فروردین در آذربایجانغربی ادامه دارد.
صابری خاطرنشان کرد: بیشترین میزان بارش در پیرانشهر با ۴۰ میلیمتر گزارش شده و شهرستان سردشت با ۳۹، اشنویه ۲۹، نقده ۲۷، نازلوی ارومیه ۲۶ و مهاباد ۱۲ میلیمتر برف و باران باریده است.
وی با بیان اینکه بارش برف و باران تا آخر وقت فردا، سه شنبه ششم فروردین در آذربایجانغربی ادامه دارد افزود: در ۲۴ ساعت گذشته چالدران و تکاب با صفر درجه سردترین و پلدشت با ۱۶ درجه بالای صفر سردترین شهر استان گزارش شده است.
نظر شما