پیام‌نما

بَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَاب * * * به بندگانم مژده ده آنان که سخن را می‌شنوند و از بهترینش پیروی می‌کنند، اینانند کسانی که خدا هدایتشان کرده و اینان همان خردمندانند. * * * بر ايشان بشارت بده اى رسول / كه لطف من افتد بر ايشان قبول

در کارگروه سنجش از دور شورای فضایی؛

طرح ایجاد مرکز جامع مدیریت مخاطرات کشور بررسی شد

طرح ایجاد مرکز جامع مدیریت مخاطرات کشور بررسی شد

طرح ایجاد مرکز جامع مدیریت مخاطرات کشور در کارگروه سنجش از دور شورای عالی فضایی بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فضایی ایران، نخستین جلسه کارگروه سنجش از دور شورایعالی فضایی در سال ۱۳۹۸ در محل سازمان فضایی ایران و با موضوع بررسی اقدامات نهادهای عضو کارگروه در پی وقوع سیل‌های اخیر در کشور برگزار شد.

در این جلسه که با حضور منوچهر منطقی، رئیس کارگروه و دیگر اعضا برگزار شد، اقدامات صورت گرفته در موضوع سیل توسط نهادهای مختلف از جمله سازمان فضایی ایران، سازمان جغرافیایی، پژوهشگاه فضایی ایران و وزارت کشور توسط نمایندگان دستگاه‌های مربوطه ارائه شد.

در ادامه جلسه در خصوص رویکرد نهادهای مختلف در حوادث مشابه بحث و بررسی صورت گرفت و مقرر شد در جلسه آتی کارگروه، طرح ایجاد مرکز جامع مدیریت مخاطرات کشور که توسط سازمان فضایی ایران در حال تهیه است، ارائه و نقطه نظرات اعضا دریافت شود.

کد خبر 4605284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha