پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۱۴

مدیر امور آبفای ملارد:

۲۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب در سال ۹۷ در ملارد اجرا شده است

۲۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب در سال ۹۷ در ملارد اجرا شده است

ملارد- مدیر امور آبفای شهرستان ملارد از اجرای ۲۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب در سال ۹۷ در شهرستان ملارد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، خیرالله کریمی فیروزجائی بعد از ظهر شنبه با اعلام خبر اجرای ۲۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب در سال ۹۷ در شهرستان ملارد در جمع خبرنگاران حاضر در آبفای این شهرستان اظهار داشت: در سال گذشته ۲۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب در محدوده سرآسیاب شرقی بلوار رسول اکرم (ص) و ملارد قدیم، نصب ۲۸۷ رشته انشعاب فاضلاب خانگی و هم‌چنین ۳۰۰ متر خط انتقال اصلی فاضلاب با قطر ۱۰۰۰ میلی‌متر در محور چیتگر به صورت لوله‌رانی (پایپ جکینگ) اجرا شده است.

وی در تشریح برنامه‌های سال ۹۸ شهر ملارد گفت: برنامه‌هایی از سوی معاونت فنی و مهندسی آبفای شهرها و شهرک‌های غرب تهران در حوزه پروژه‌های فاضلاب در ملارد تدوین شده است که می‌توان به اجرای حدود ۲۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب در شهر ملارد ظرف ۱۲ ماه، ۲۱ کیلومتر شبکه جمع‌آوری ظرف ۱۸ ماه در شهرک مارلیک و تکمیل خط انتقال محور چیتگر به طول ۱۲۰۰ متر

کریمی فیروزجائی بیان داشت: به صورت لوله‌رانی (پایپ جکینگ) اشاره کرد که در صورت اجرای کامل این خطوط انتقال و بهره‌برداری آن، امکان نصب ۲۰ هزار رشته انشعاب فاضلاب فراهم خواهد شد.

مدیر امور آبفای شهرستان ملارد با اشاره به وضعیت سطح درآمد سرانه خانوار در ملارد گفت: به منظور حمایت و کاهش مشکلات شهروندان برای خرید انشعاب فاضلاب، تسهیلاتی از قبیل کاهش میزان پیش پرداخت و افزایش اقساط را برای متقاضیان فراهم شده است.

وی هم‌چنین از کشف و جمع‌آوری ۱۰۸ رشته انشعاب آب غیرمجاز در این شهرستان خبر داد و افزود: در اسفندماه سال گذشته ۵۵ رشته انشعاب آب غیرمجاز و ۵۳ رشته غیرمجاز پشت کنتوری در محدوده سرآسیاب، مارلیک و باغ ویلا در قشلاق و ملارد ویلای جنوبی شناسایی و جمع‌آوری شد.

کریمی فیروزجائی خاطرنشان کرد: انشعاب‌های کشف‌شده در اقطار ۱.۲ تا یک اینچ بودند و به منظور استفاده واحدهای مسکونی، تجاری و مصارف آبیاری باغات به صورت بی‌رویه استفاده می‌شد.

کد خبر 4607912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha