به گزارش خبرنگار مهر، مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار امروز در آخرین مصاحبه مطبوعاتی در سال جاری در جمع خبرنگاران گفت: تا اسفند ماه روزانه 5 میلیون پیام کوتاه ارسال شده است در حالیکه این عدد در بهمن ماه روازنه 4 میلیون پیام بوده است.
وحید صدوقی افزود: به عبارتی دیگر، هم اکنون ماهانه 5/1 میلیارد پیام کوتاه ارسال می شود که برآوردها حاکی از افزایش این عدد در ایام نوروز به روزانه 100 میلیون پیام است.
وی درباره تعداد مشترکین این شرکت، گفت: تعداد مشترکین در تهران از 3 میلیون و 200 هزار به 5 میلیون نفر رسیده است.
وی تصریح کرد: به عبارتی دیگر، میانگین رشد از 5/12 درصد در سال 84 به 22 درصد رسیده است که بدین ترتیب ضریب نفوذ تلفن همراه به 75 درصد صعود کرده است.
وی درباره بهینه سازی شبکه تلفن همراه در تهران گفت: میزان ظرفیت ترافیک شبکه 47 درصد بوده که این رقم در پایان سال به 87 درصد رسیده است.
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار با بیان این که میزان تماس های موفق از 91 به 3/92 درصد افزایش یافته است، گفت: این رقم به دلیل نزدیک شدن به ایام عید و افزایش ترافیک شبکه با 2 درصد کاهش به 5/90 درصد رسیده است.
وی اضافه کرد: تعداد تماس های ناموفق نیز از 7/2 به 5/1 درصد کاهش پیدا کرده است.
صدوقی افزود: توسعه شبکه، بهینه سازی و رشد ترافیک شبکه از مهمترین علل اختلالات کنونی شبکه محسوب می شود.
وی اضافه کرد: در سال جاری 2 میلیون و 750 هزار نفر متقاضی تلفن همراه بوده اند در صورتیکه این رقم قبلا 3 تا 4 میلیون نفر پیش بینی شده بود.
وی تصریح کرد: از 2 میلیون 750 هزار نفری که برای دریافت تلفن همراه در سال جاری ثبت نام کرده اند، 2 میلیون و 116 هزار نفر متقاضی سیم کارت اعتباری و 634 هزار نفر نیز متقاضی سیم کارت دائمی هستند.
وی از واگذاری تمامی سیم کارت های دائمی ثبت نام شده از اینترنتی خبر داد و اظهار داشت: تمام سیم کارت های ثبت نام شده اینترنتی واگذار شده و این نوع ثبت نام همچنان ادامه دارد.
وی در پاسخ به این سئوال که چرا در ثبت نام سال جاری استقبال چندانی صورت نگرفته است، گفت: خارج شدن تلفن همراه از کالای سرمایه ای و ممنوع بودن اطلاع رسانی و تبلیغات از مهمترین دلایل محسوب می شود اما به نظر ما وضعیت ثبت نام ها مناسب بوده است.
وی گفت: هم اکنون 15 میلیون نفر در کشور دارای سیم کارت دائمی هستند و به نظر می رسد دیگر ظرفیتی برای واگذاری سیم کارتهای دائمی نباشد.
صدوقی از واگذاری سیم کارت در 16 استان خبر داد و گفت: از هفته گذشته سیمکارتهای استان تهران، زنجان، قزوین، سمنان، ارومیه، اردبیل و ایلام آغاز شده و تا پایان این هفته نیز سیم کارت متقاضیان استانهای همدان، لرستان، خراسان شمالی و جنوبی، یزد، خوزستان، مرکزی، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان ( به غیر از شهرهای شهرضا، نجف آباد، رضوانشهر و سمیرم)، تحویل پست برای ارسال به دست متقاضیان می شود.
وی اظهار امیدواری کرد که تمام سیم کارتهای دائمی و اعتباری تا بهار 86 واگذار شود.
صدوقی از برقراری سرویس MMS و GPRS تا نیمه اول سال آینده خبر داد و گفت: کیفیت شبکه در تهران به طور مستمر افزایش می یابد به گونه ای که تا کنون بیش از 32 بزرگراه از نظر وضعیت شبکه کاملا بهبود یافته و 300 خیابان اصلی نیز در ارتباط بدون هر گونه مشکل هستند و این رقم همچنان ادامه می یابد.
صدوقی درباره ارتباط نامناسب شبکه تلفن همراه در منازل گفت: کسانی که با این مشکل مواجه هستند می توانند با تماس برقرار کردن با این شرکت و نصب سایت میکرو در منازل مشکل را حل کنند.
وی درباره طلب های این شرکت از مشترکان خود گفت: بیش از 295 میلیون تومان طلب شرکت است.
صدوقی هزینه صدور قبض به شکل جدید را کمتر از 200 تومان عنوان کرد و افزود: در سال جاری سود 500 میلیارد تومانی برای این شرکت پیش بینی شده است.
نظر شما