۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۰:۳۶

وزیر بهداشت خبر داد:

آغاز تحول در ایجاد زیرساخت‌های بهداشت کشور

 آغاز تحول در ایجاد زیرساخت‌های بهداشت کشور

زنجان- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از آغاز تحول در ایجاد زیرساخت‌های بهداشت کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید نمکی شامگاه شنبه در نخستین روز از سفر خود به زنجان، در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان، از آغاز تحول در ایجاد زیرساخت‌های بهداشت کشور خبر داد و گفت: با وجود اینکه در زمینه توسعه زیرساخت‌ها توفیقات مناسبی داشته‌ایم اما اعتقاد داریم که در بخش بهداشت و پیشگیری آن‌طور که باید عملکرد قابل قبولی نداشته‌ایم، به طوری که این بخش مغفول واقع شده است.

وی با تاکید بر اینکه یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش هزینه درمان این است که بتوانیم آگاهی مردم را در این حوزه افزایش دهیم، افزود: یکی از تأکیدات ما، سرمایه‌گذاری در بخش بهداشت و درمان است؛ چرا که معتقدیم به هر میزان که بتوانیم در این بخش سرمایه‌گذاری داشته باشیم، به همان میزان نیز خواهیم توانست هزینه‌های درمانی را کاهش دهیم.

وزیر بهداشت با یادآوری کلید خوردن طرح بهداشت دهان و دندان و مدارس بدون پوسیدگی در استان اردبیل، از مدرسه به‌عنوان بهترین محل برای آغاز هر کاری عنوان کرد و ادامه داد: اعتقاد راسخ به این مهم داریم که طرحی که امروز با عنوان بهداشت دهان و دندان و مدرسه بدون پوسیدگی در استان اردبیل کلید خورد، طرح بسیار زیبایی است و بنا داریم این مهم را در کل کشور تعمیم دهیم.

نمکی با اعلام آمار تأسف‌باری از مقوله افزایش خشونت در جهان، از پریشان‌خاطری و افسردگی به‌عنوان مخاطره‌ای برای همه افراد جامعه در سراسر دنیا یاد کرد و گفت: متأسفانه موضوعاتی چون رغبت به خشونت و نیز اعتیاد، از جمله مباحثی است که در حال افزایش در جهان بوده و معتقدیم عامل اصلی بروز این موارد، افسردگی است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه با اشاره به اینکه آمار حاکی از آن است که ایجاد یک کلینیک‌ویژه هزینه‌ای به مراتب کمتر از یک بیمارستان ۱۵ تختخوابی دارد و امروز باید تلاش کنیم که توسعه در این راستا صورت گیرد، تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین رویکردهای وزارت بهداشت در برهه کنونی، راه‌اندازی خانه بهداشت عشایری است که تا به امروز ۴۰۰ خانه بهداشت عشایری در کشور راه‌اندازی شده است.

نمکی از عدالت اجتماعی در توزیع خدمات و تخت‌های بیمارستانی به عنوان یکی دیگر از رویکردهای این وزارتخانه یاد کرد و با بیان اینکه توزیع خدمات باید بر اساس نیاز واقعی استان‌ها باشد، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های امروز، آگاهی نداشتن ۵۷ درصد از مبتلایان به فشارخون بالا است، این در حالی است که معتقدیم افزایش آگاهی مردم با هزینه اندک سبب کاهش قابل توجه هزینه در بخش درمان است.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان نیز در این دیدار با یادآوری اینکه خوشبختانه خیریه‌ها نقش بسزایی در توسعه خدمات بهداشتی این استان داشته‌اند، افزود: آنچه که امروز و با توسعه زندگی صنعتی بیش از پیش احساس می‌شود، ایجاد بستر سلامت پیش از درمان و نیز یادگیری مهارت زندگی است که باید بیش از پیش به آن توجه داشت.

آیت الله علی خاتمی ضمن ابراز رضایت از عملکرد وزارت بهداشت و دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان، یادآور شد: خوشبختانه امروز زمینه‌ای در استان فراهم شده است که شاهد حضور بیماران از سایر استان‌های هم‌جوار در زنجان برای درمان هستیم.

کد خبر 4608263

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha