به گزارش خبرنگار مهر، محسن هاشمی پیش از آغاز جلسه علنی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص شکایت یکی از شهرداران گذشته تهران از محمود میرلوحی و احتمال وساطت وی در این پرونده گفت: تاکنون کسی برای وساطت از من درخواست نکرده و اگر درخواستی در این رابطه باشد، حتماً وساطت میکنم.
وی در پاسخ به پرسشی در خصوص انتصابات شهرداری گفت: انتصابات یکی از اختیارات شهردار است و شورا به آن ورود نمیکند.
رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص لایحه ارزش افزوده که هماکنون در مجلس در حال بررسی است، افزود: قطعاً تصویب این لایحه به شهرداریها صدمه میزند و از مجلس این انتظار را داریم که این لایحه به تصویب نرسد.
هاشمی تصریح کرد: پیش از این برخی عوارض، پراکنده و در اختیار شهرداری نبود که پس از قانون مالیات بر ارزش افزوده، این عوارض متمرکز شد که اگر مجلس لایحه جدید مالیات بر ارزش افزوده را تصویب کند، دوباره این عوارض پراکنده شده و در اختیار شهرداری نیز قرار نمیگیرد.
وی در پاسخ به پرسشی در خصوص شکایت پلیس از عوارض محدوده طرح ترافیک گفت: هنوز این شکایت پابرجاست و باید دیوان عدالت اداری در خصوص آن تصمیمگیری کند.
رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص استعفای ۶ عضو شورای شهر تهران برای حضور در انتخابات مجلس اظهار داشت: چنین موضوعی در شورا مطرح نیست و هیچکدام از اعضا، چنین قصدی ندارند
هاشمی درباره سوالات هماهنگ شده در یکی از برنامههای تلویزیونی گفت: من درخواستی برای پرسش با موضوع اختلافات شورا نداشتهام بلکه پرسش با موضوع اختلاف دیدگاهها در شورا بود.
هاشمی ادامه داد: رمضان ماهی که در آن حدود یک و نیم میلیارد نفر مسلمان در سراسر جهان، لب از آب و غذا فرو میبندند تا ضمن بجا آوردن فریضهای عبادی، حرکت اجتماعی نمادینی را در جهت همبستگی اجتماعی مسلمانان که فراتر از مذهب، طبقه اقتصادی و قومیت و نژاد است را به نمایش بگذارند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: روزه داری تنها عبادتی است که در آن ریا جای ندارد و دین میخواهد این پیوستگی اجتماعی و یکرنگی را میان فقیر وثروتمند، قدرتمند و ضعیف و فرودست و فرادست را بروز و ظهور دهد.
هاشمی با بیان اینکه در شرایط سخت امروز جامعه، شاید بیش از هر زمان دیگری ما به فلسفه و حقیقت روزه نیازمندیم افزود: دورهای که فشار اقتصادی موجب مختل شدن معیشت بسیاری از هموطنانمان شده و با توجه به وقایعی نظیر سیل، بخش بزرگی از جامعه ما ماه رمضان امسال را متفاوت با سالهای گذشته تجربه میکنند.
وی ادامه داد: باید بدانیم روزهای که در آن بر سفره رنگین خود بنشینیم و از حال دیگران بی خبر و نسبت به آنان بی تفاوت باشیم، پذیرفته نخواهد بود، از این رو من به صورت جدی از همه دستگاههای مرتبط با مدیریت شهری و بخصوص شهردار تهران میخواهم که از برگزاری برنامههای افطاری که با بودجه شهرداری انجام میشود جلوگیری کند.
هاشمی همچنین متذکر شد: اگر جلسات و مراسمی نیز با ساعت افطار تلاقی میکند افطاری مختصری با هزینه شخصی مسئولین جلسه به حاضران داده شود تا شهروندان احساس نکنند در این شرایط دشوار زندگی، مسئولان نسبت به مشکلات آنها بی تفاوت هستند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین خطاب به معاونت فرهنگی اجتماعی و سازمان فرهنگی هنری شهرداری خواستار رسیدگی و توجه بیشتر به وضعیت مناطق محروم شهر و برگزاری برنامههای فرهنگی در این نقاط شد.
نظر شما