پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۵۲

رئیس پژوهشکده باستان شناسی:

یافته‌های جدید مربوط به دوره پارینه سنگی در غار «کلدر» به دست آمد

یافته‌های جدید مربوط به دوره پارینه سنگی در غار «کلدر» به دست آمد

خرم‌آباد- رئیس پژوهشکده باستان شناسی کشور گفت: یافته‌های جدیدی در خصوص سنت‌های ابزارسازی مربوط به دوره پارینه سنگی میانه و جدید در کاوش‌های غار «کلدر» به‌دست آمده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، روح الله شیرازی در حاشیه بازدید از فصل سوم کاوش در غار کلدر خرم آباد گفت: در این فصل از کاوش یافته‌های جدیدی در خصوص سنت‌های ابزارسازی مربوط به دوره پارینه سنگی میانه و جدید بدست آمده است.

وی افزود: همچنین در این کاوش به شواهدی در خصوص وضعیت معیشتی و رژیم غذایی در دوره پارینه سنگی دست یافته‌ایم که با انجام آزمایشات لازم این اطلاعات تکمیل خواهد شد.

رئیس پژوهشکده باستان شناسی کشور با اشاره به مطالعات صورت گرفته در غارهای تاریخی دره خرم آباد از جمله قمری، کنجی و یافته تصریح کرد: مطمئناً با تجمیع اطلاعات به دست آمده از این غارها سیمای نسبتاً کامل و جامعی از وضعیت و استمرار حضور انسان در دره خرم آباد به دست خواهد آمد.

امین قاسمی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان نیز در این بازدید با ابراز رضایت از تیم کاوش غار کلدر گفت: از رئیس پژوهشکده باستان شناسی خواست نسبت به صدور مجوز ادامه کاوش در غار کلدر پیگیری لازم را بعمل آورد.

بر اساس این گزارش، کاوش باستان شناسی در غار کلدر از تاریخ ۹۸/۱/۶ به سرپرستی دکتر بهروز بازگیر آغاز شده است.

کد خبر 4611078

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha