۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۹:۱۲

از ۲۶ اسفند ماه تاکنون؛

بیش از یک میلیارد متر مکعب آب سد سفید رود رهاسازی شده است

بیش از یک میلیارد متر مکعب آب سد سفید رود رهاسازی شده است

رشت- مدیرعامل آب منطقه ای گیلان با اشاره به اینکه تاکنون یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب سد سفیدرود رهاسازی شده است، گفت: نسبت به سال گذشته با افزایش ۹۰ درصدی آبگذاری روبه رو هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید خرمی صبح چهارشنبه در گفتگو با شبکه باران اظهار کرد: از ۲۶ اسفند، تاکنون بیش از یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب سد مخزنی سفیدرود در کانال‌های آبیاری گیلان رها شده است.

خرمی با اشاره به افزایش ۹۰ درصدی آبگذاری سد سفید رود به دلیل افزایش بارندگی‌ها امسال، افزود: این آب گذاری تا پایان خرداد ماه امسال بدون نوبت بندی ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان با بیان اینکه در حال حاضر یک میلیارد و ۲۴ میلیون متر مکعب آب در سد مخزنی سفید رود ذخیره شده است، گفت: ورودی آب سد سفید رود ۱۲۵ مترمکعب در ثانیه و خروجی آن ۲۱۳ متر مکعب در ثانیه است.

آب مورد نیاز ۱۷۲ هزار هکتار از شالیزارهای استان گیلان از سد مخزنی سفید رود تأمین می‌شود.

کد خبر 4638661

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha