۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۲۰

ببینید؛

آبگیری کامل تالاب «آبشینه» همدان پس از سال‌ها خشکسالی

آبگیری کامل تالاب «آبشینه» همدان پس از سال‌ها خشکسالی

همدان - تالاب آبشینه در همدان که تا چند وقت پیش حال و روزی چندان تعریفی نداشت امسال حال و هوایی دیگر به خود گرفته و آبگیری کامل آن بر زیبایی هایش افزوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، تالاب آبشینه که تا چند وقت پیش حال و روزی چندان تعریفی نداشت امسال حال و هوایی دیگر به خود گرفته و آبگیری کامل آن بر زیبایی‌هایش افزوده است.

این تالاب در ۱۵ کیلومتری شهر همدان قرار دارد و مساحتی افزون بر ۸۵ هکتار را در برگرفته و دریاچه پشت سد آبشینه و بر روی رودخانه‌ای به همین نام قرار گرفته است.

رود آبشینه همچون بسیاری از رودخانه‌های همدان از چشمه‌های الوندکوه در ۲ کیلومتری جنوب شرقی شهر همدان سرچشمه می‌گیرد و حوضه آبگیر کوچکی متشکل از چندین جریان سطحی کوچک در طول دامنه شرقی این کوه دارد.

پلیکان، درنا، کشین بزرگ و کوچک، فلامینگو، چوبپا، نوک خنجری، اگرت بزرگ، حواصیل‌های خاکستری و ارغوانی، سنقر تالابی، گلاریول و پرستو دریایی نوک کاکایی مهمانان فصل بهارش بودند و پرندگانی که به این تالاب مهاجرت کرده‌اند تا اواخر مهر بر فراز آب‌هایش چرخ می‌زنند.

کد مطلب 4643156

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha