پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

اختلافات شدید مسکو با آمریکا و اسرائیل درباره نشست تل آویو

اختلافات شدید مسکو با آمریکا و اسرائیل درباره نشست تل آویو

منابع وابسته به رژیم صهیونیستی از اختلاف شدید روسیه با رژیم صهیونیستی و آمریکا درباره برنامه های نشست امنیتی که قرار است در تل آویو برگزار شود، خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیلی کوهن خبرنگار امور سیاسی تلویزیون «کان» رژیم صهیونیستی به نقل از محافل سیاسی رژیم صهیونیستی از اختلافات میان واشنگتن و تل آویو با مسکو درباره جدول برنامه‌های نشست امنیتی که با حضور جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا با همتایانش نیکلای پاتروشیف و مئیر بن شابات، قرار است به زودی در تل آویو برگزار شود، پرده برداشت.

وی به نقل از منابع صهیونیست اعلام کرد که روسیه بر اینکه در نشست موضوع بازسازی سوریه مطرح شود، اصرار دارد اما واشنگتن و تل آویو بر تمرکز این نشست بر روی حضور نظامی ایران در سوریه اصرار دارند؛ موضوعی که مسکو به شدت و به طور کامل با طرح آن مخالف است.

منابع صهیونیست از مذاکرات فشرده میان روس‌ها، آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها برای توافق درباره برنامه‌های نشست مذکور خبر دادند و امکان لغو نشست را به سبب اختلافات بعید دانستند.

کد خبر 4648734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha