پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ تیر ۱۳۹۸، ۹:۵۷

شهردار قزوین:

۱۲ خانه فرهنگ و فرهنگسرا در نقاط مختلف قزوین راه اندازی شد

 ۱۲ خانه فرهنگ و فرهنگسرا در نقاط مختلف قزوین راه اندازی شد

قزوین- شهردار قزوین گفت: با همکاری مدیریت شهری ۱۲ خانه فرهنگ و فرهنگسرا در نقاط مختلف قزوین راه اندازی شده است.

علی صفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بی شک توجه به فرهنگ عمومی از عوامل پیشرفت و توسعه پایدار شهرها است و مجموعه مدیریت شهری جدید شهر قزوین، با اهتمام به این مهم، تلاش دارد در راستای ارتقای سطح فرهنگ گام بردارد.

وی خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته ۱۲ خانه فرهنگ و فرهنگسرا در نقاط مختلف شهر قزوین احداث شده که از جمله آن می توان به خانه های فرهنگ مشعلدار، نشاط، عارف، شهروند، باران، ایثار، یاس و فرهنگسرای رز اشاره کرد.

شهردار قزوین تصریح کرد: توزیع عادلانه امکانات شهری از مهمترین رویکردهای شهرداری قزوین است و از این رو، ۹ خانه فرهنگ و فرهنگسرا در نواحی منفصل شهری و مناطق کم برخوردار قزوین راه اندازی شد.

وی با اشاره به خانه های فرهنگ در حال احداث شهر قزوین گفت: خانه های فرهنگ شهید منتظری و چوبیندر و فرهنگسراهای کیمیا و مینودر در مناطق مختلف شهر در حال احداث است.

کد خبر 4657651

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha