پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۴ تیر ۱۳۹۸، ۱۵:۲۵

استادحوزه و دانشگاه:

ترویج فرهنگ پرداخت زکات در جامعه نیازمند جریان سازی است

ترویج فرهنگ پرداخت زکات در جامعه نیازمند جریان سازی است

شهرکرد- استادحوزه و دانشگاه گفت: ترویج فرهنگ پرداخت زکات در جامعه نیازمند جریان سازی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مهدی طائب پیش از ظهر دوشنبه در نشست تخصصی نماز و زکات در استان اظهار داشت: خمس از دین مردم نشأت می‌گیرد و زکات با دین مردم ارتباط دارد.

وی با بیان اینکه زکات منبع درآمد حکومت پیامبر اکرم (ص) بود، افزود: در حاکمیت فعلی ایران منبع درآمد زکات نیست لذا همه چیز به نفت و فروش آن وابسته است و مقام معظم رهبری چندین مرتبه فرمودند که بایستی اقتصاد کشور را از نفت قطع کرد.

حجت‌الاسلام طائب بیان کرد: باید همواره مخالف خواسته و سخنان مسئولان آمریکایی عمل کرد و آنان قصد به صفر رساندن فروش نفت ایران را دارند.

وی با اشاره به اینکه موارد اخذ زکات در قرآن نیامده و به عهده حاکم است، تصریح کرد: زکات اجازه نمی‌دهد ثروت با سرعت زیادی بالا رود.

حجت‌الاسلام طائب بیان کرد: اگر در ایران جریان اقتصاد به زکات متصل شود جایگاه خود را پیدا می‌کند.

وی بیان کرد: زکات تطهیرکننده است و اموال حرام و حرام خواری موجب پرورش نسلی خواهد شد که قساوت قلب یکی از آثار آن است.

حجت‌الاسلام طائب گفت: بایستی برای پرداخت زکات جریان سازی کرد.

کد خبر 4667295

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha