پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۱۰

آخرین واکنش «الهان عمر» به حملات ترامپ

آخرین واکنش «الهان عمر» به حملات ترامپ

یکی از چهار نماینده زن دموکراتی که به تازگی هدف حملات توییتری دونالد ترامپ قرار گرفته در واکنش به اظهارات «نژادپرستانه» رئیس جمهور آمریکا وی را فردی «فاشیست» خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر، «الهان عمر» که پیشتر به همراه سه نماینده زن رنگین پوست در مجلس نمایندگان رویکرد دونالد ترامپ را «نژادپرستانه» و ضد منافع و ارزش‌های ملی آمریکا توصیف کرده بود حالا در واکنش به حملات تازه رئیس جمهوری آمریکا وی را به عنوان فردی «فاشیست» معرفی کرده است.

نماینده دموکرات و مسلمان ایالت مینه سوتا در ادامه تاکید کرده است که «ترامپ و هوادارانش در تلاشند تا بر بحث‌های دمکراتیک و اختلاف دیدگاه‌های موجود در کشور سرپوش بگذارند.»

الهان عمرهمچنین یادآور شده است که دونالد ترامپ تنها نسبت به اظهارات وی خصومت ندارد بلکه تلاش دارد تا بر سر مبارزه برای رساندن کشور به جایگاه واقعی اش مانع تراشی کند.

ترامپ پس از حملات جنجالی اخیر به چهار نماینده ترقی خواه حزب دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا که انتقادهای زیادی را در داخل و خارج آمریکا برانگیخت بار دیگر ضمن توجیه اظهارات خود و معرفی الهان عمر به عنوان فردی که از ایالات متحده آمریکا متنفر است از او خواسته است که به کشور زادگاهش بازگردد.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین روز چهارشنبه در حالی که برای یک تجمع انتخاباتی در میان هواداران خود در کارولینای شمالی حاضر شده بود با انتقاد از پیشینه و اظهارات قبلی ایلهان عمر وی را به عنوان فردی «یهودی ستیز» معرفی کرد.

کد خبر 4670408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha