پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۴۳

پس از وقوع سیل؛

سرانه فضای سبز در پلدختر به زیر ۶ مترمربع کاهش یافته است

سرانه فضای سبز در پلدختر به زیر ۶ مترمربع کاهش یافته است

پلدختر- شهردار پلدختر با اشاره به اینکه سرانه فضای سبز در پلدختر پس از وقوع سیل به زیر ۶ مترمربع رسیده است، گفت: بازسازی پارک‌های بانوان، ایثار و رضوان در دستور کار است.

به گزارش خبرنگار مهر، صمد چراغی پور امروز چهارشنبه در جلسه شورای ورزش و ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان پلدختر اظهار داشت: بر اساس اعتبارات پیش‌بینی شده توسط ستاد حوادث، شهرداری در صدد جبران خسارات وارد شده به فضای سبز شهر و بازسازی پارک های بانوان، ایثار و رضوان به شیوه جدید با هماهنگی اداره ورزش و جوانان پلدختر و سایر دستگاه‌های مربوطه است.

وی افزود: برای جبران کسری فضای سبز شهر پلدختر اعتبارات خوبی در راستای ایجاد پارک صخره ای در ورودی شمالی شهر پلدختر به مسئولان مربوطه پیشنهاد شده که چنانچه این اعتبارات اختصاص پیدا کند، این اقدام برای استفاده عموم تحقق خواهد یافت.

شهردار پلدختر گفت: در طراحی مهندسان بازسازی دیواره ساحلی خیابان ساحلی و  زیرگذر حذف شده بود اما با اصرار و رایزنی‌های انجام شده از سوی شهرداری مجاب شدند با تغییراتی از نظر اصولی و فنی زیرگذری برای استفاده عموم ایجاد کنند.

چراغی پور افزود:این زیرگذر یا خیابان ساحلی با ارتفاع کمتر از گذشته و با عرض حداقل ۲۴ متر ایجاد و راه اندازی می شود.

وی بر اولویت ساخت حصار ورزشگاه شهید سرمالیان و دانشکده پرستاری که در جریان وقوع سیل تخریب شده تاکید کرد و افزود: باتوجه به اینکه نبود حصار در ورزشگاه شهید سرمالیان و دانشکده پرستاری پلدختر موجب زشتی چهره و سیمای شهر و ایجاد آلودگی و گرد و خاک هنگام باد می‌شود احداث حصار به پیمانکاران باید ابلاغ شود.

شهردار پلدختر خاطرنشان کرد: متأسفانه بخش عمده‌ای از فضاهای سبز شهری و ست های ورزشی ورزش عمومی در حاشیه رودخانه در پلدختر طعمه سیل شده که زمین آن نیز تملک شهرداری بوده و دیگر احیا نمی شود.

چراغی پور افزود: سرانه فضای سبز شهر پلدختر باید ۱۰ متر مربع باشد که قبل از سیل این مقدار حدود هفت متر مربع بود و متأسفانه این سرانه بعد از سیل به زیر ۶ متر مربع رسیده که برای جبران آن شهرداری باید زمین خریداری کند.

وی گفت:احیای فضای سبز شهری و جبران این خلا در پلدختر ضرورتی اجتناب ناپذیر است که به بسیج همگانی نیاز دارد.

کد خبر 4681799

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha