پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ فروردین ۱۳۸۶، ۱۲:۲۷

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در گفتگو با مهر خبر داد :

تصویب آیین نامه اعطای استاد ممتازی به اساتید برجسته دانشگاه تهران / اعطای کرسی پژوهشی به اساتید ممتاز

تصویب آیین نامه اعطای استاد ممتازی به اساتید برجسته دانشگاه تهران / اعطای کرسی پژوهشی به اساتید ممتاز

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران از تصویب آیین نامه اعطای استاد ممتازی به اساتید برجسته دانشگاه تهران خبر داد و گفت : این اساتید از کرسی پژوهشی نیز برخوردار می شوند.

دکتر اکبر موسوی موحدی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود : آیین نامه اعطای استاد ممتازی به اساتید برجسته دانشگاه تهران توسط شورای دانشگاه تصویب شده و اکنون در دستور کار هیئت امنای دانشگاه قرار گرفته است.

وی اضافه کرد : جایگاه استاد ممتازی به اساتیدی اعطا می شود که صاحب فعالیت های وسیع پژوهشی، مقالات، کتب، اختراعات و طرح های کاربردی وجوایز ملی و بین المللی بوده و دارای استناد ملی و بین المللی هستند و حد نصاب 250 امتیاز را به خود اختصاص دهند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران گفت : "کرسی پژوهشی" به اساتیدی که "استاد ممتاز" شناخته می شوند اعطا می شود و دانشگاه تهران این اقدام را برای اولین بار در کشور انجام می دهد. یکی از مزایای کرسی پژوهشی این است که ضریب 2 به اعتبار ویژه اساتید ممتاز تعلق می گیرد و استادان ممتاز می توانند از امکانات آموزش و پژوهشی بیشتری نسبت به سایرین برخوردار شوند.

کد خبر 468304

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha