محمد مهدی اصغری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه ۱۰ پایگاه ذبح قربانی در میامی در طول عید قربان برپا شده است، تاکید کرد: امروز و همزمان با این عید سعید ۹۳ راس گوسفند در سطح شهرستان قربانی شدند.
وی با بیان اینکه این تعداد دام به همت خیران و حجاج شهرستان میامی و اشتراک ۲۰ درصدی یک خیر اهل امیریه دامغان صورت گرفته است، تاکید کرد: گوشت حاصل از این قربانی توسط کمیته امداد بین خانواده نیازمندان تقسیم میشود.
رئیس کمیته امداد میامی با بیان اینکه ۳۰ راس دام در شهر و ۴۰ راس دیگر در سطح شهرستان شامل روستاهای بخش های مختلف میامی قربانی شدند، گفت: سال گذشته شاهد قربانی ۱۰۰ راس دام بدیم و امسال این میزان کاهش یافته است.
اصغری بیان کرد: سال گذشته گوشت به دست آمده از قربانی دامها بین یک هزار و ۵۰۰ خانوار نیازمند میامی توزیع شد.


نظر شما