پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ مرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۳۴

معاون توسعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی گلستان:

۱۵درصدزوج ها ناباروری اولیه دارند/تولدسالانه۳۲۰۰۰ نوزاد در گلستان

۱۵درصدزوج ها ناباروری اولیه دارند/تولدسالانه۳۲۰۰۰ نوزاد در گلستان

گرگان- معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان این که ۱۵ درصد زوج های در کشور ناباروری اولیه دارند، از تولد سالانه ۳۲ نوزاد در گلستان خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نعیمی ظهر چهارشنبه در آیین افتتاحیه اولین مرکز درمان ناباروری گلستان اظهارکرد: خدمات درمان ناباروری برای زوج های نابارور از ضروریات جامعه بود و مورد تأکید در نظام سلامت ما است.

وی افزود: این حساسیت بعد از از ابلاغ سیاست های رهبری مبنی بر این که همه زوج ها فرزندآوری داشته باشند، بیشتر مورد تأکید قرار گرفت.

نعیمی با بیان این که یکی از تعهدات نظام سلامت ایجاد زیرساخت ها است، گفت: ۱۵ درصد زوج ها ناباروری اولیه دارند یعنی از هر هفت زوج یک نفر مشکل باروری دارند.

وی با اشاره به این که اگر در  استان سالانه ۳۲ هزار تولد اتفاق می افتد یک هفتم آن زوج هایی هستند که نابارور هستند، ادامه داد: بخش قابل توجهی از این مشکلات را می شود با اقدامات تخصصی مراکز درمانی حل کرد.

نعیمی با بیان این که مشکلات آموزشی و روانی و سایر ابعاد اجتمای در ناباروری موثر است، تصریح کرد: اگر این مشکلات رفع شود بخش عمده ای از مشکلات قابل برطرف شدن است.

وی توضیح داد: در ۱۰ سال گذشته سیاست های اصلی وزارت بهداشت توسعه مراکز درمان ناباروری است که در گلستان هم از سال ۹۴ گام های جدی در این زمینه برداشته شد.

نعیمی گفت: در محل بیمارستان دزیانی سابق فضای ۲۵۰ مترمربعی بهسازی و تجهیز شد و مرکز نهال در آنجا راه اندازی شد.

وی اظهارکرد: در سال ۹۶ و ۹۷ دانشگاه ایجاد مرکز ناباروری را در دستورکار قرار داد تا همه زوجین از خدمات آن استفاده کنند و تغییر مکان صورت گرفت.

نعیمی با اشاره به این که فضای ۱۴ تخت را در این بیمارستان به مرکزی ناباروری اختصاص دادیم، بیان کرد: یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای آماده سازی و تکمیل کامل فضای فیزیکی و یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای تکمیل تجهیزات هزینه شد.

کد خبر 4692360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha