به گزارش خبرنگار مهر، طالب احمدی نیا پنجشنبه شب در نشست خبری با بیان اینکه خبرنگاران باید مطالبه گر باشند، بیان داشت: در گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری تبیین فرمودند مطالبه گری در سطر است و آنچه که باید می شد از آنچه که شده فاصله شگرفی دارد.
احمدی نیا افزود :طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب کار را باید به جوانان بسپاریم چرا که کم نداریم جوانان مومن، انقلابی، دانا و پای کار؛ این مهم از ضروریت های جامعه است که نیاز به مطالبه گری جدی دارد.
وی بیان داشت: در حوزه اجتماعی اگر خودمان مطالبه گری نکنیم دشمن از این فرصت بهره خواهد برد و از تمام ضعف ها، کم و کاستی ها و بی توجهی ها بر علیه خودمان استفاده خواهد کرد . اصل انقلاب و اصل نظام برای مردم تبیین شود چرا که خودمان و به طبع ما مردم نمی دانند خط درست انقلاب چیست.
احمدی نیا با اشاره به بیانات حضرت آقا که فرمودند به من نوکر بگویند بهتر از آن است که به من بگویند رهبر گفت :فرمانبری از ارباب ذات کاری نوکر است. حضور در مشاغل اگر با دید نوکری مردم بود چه اتفاقی می افتاد؟ اگر سیاسی بازی و باند بازی باشد چه اتفاقی می افتد؟
فرمانده ناحیه بسیج سپاه میناب خبرنگاران را خواص جامعه خطاب و تصریح کرد:شجاعت و جسارت از ویژگی های خاص خبرنگار است. خبرنگار با تعقل اما نترس و شجاع باید پیگیر حصول مطالبات مردم در چهارچوب قوانین باشد. اینکه فقط یک اتفاقی بیفتد رسانه ای کنند هر کسی می تواند انجام دهد.
احمدی نیا مطالبه گری در شهرستان را یک حلقه مفقوده دانست و اذعان کرد :مطالبه گری در شهرستان ضعیف است. هرکسی پاسخگوی مسئولیتی که در نظام مقدس جمهوری اسلامی بر عهده دارد باید باشد.
وی با اشاره به نارضایتی مردم در شهرستان میناب گفت :دلیل نارضایتی مردم استفاده مسئولین از اموال بیت المال است. هیچکس در جامعه اسلامی مصونیت ندارد که بخواهد از پول مردم برای رفاه خود استفاده کند.
فرمانده سپاه ناحیه میناب در ادامه با بیان اینکه در حادثه وقوع سیل در استان های کشور مردم پای کار بودند گفت: ۱۴ گروه جهادی از شهرستان میناب در خوزستان در حال ساخت منازل مسکونی برای محرومان هستند.
احمدی نیا عنوان کرد: تاکنون ۳۰ قرارگاه تحول محلات در شهرستان میناب شروع بکار کرده اند.
وی با اشاره به برنامه های هفته بسیج و دفاع مقدس گفت: امسال ۴۰ سالگی بسیج را جشن خواهیم گرفت و برنامه های متنوع ای خواهیم داشت.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میناب با بیان اینکه برنامه نشاط تعالی در پایگاه های سطح شهرستان در حال اجرا است، خاطر نشان ساخت: گشت های رضویون با همکاری دستگاه قضایی در محلات راه اندازی شده تا شاهد کاهش جرائم در محلات باشیم.
نظر شما