سرهنگ حسین ترکیان در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در پی وصول شکایتی مبنی بر سرقت از منزلی در منطقه غرب شهر اصفهان، بلافاصله کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی وارد عمل شدند.
وی افزود: پس از انجام یک سری کارهای تخصصی و اقدامات خاص، سارق منزل شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.
سرپرست پلیس آگاهی اصفهان با اشاره به اینکه سارق دستگیر شده مقدار دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال طلا و دیگر اموال با ارزش از این منزل سرقت کرده بود، بیان داشت: اموال سرقت شده در مخفیگاه او کشف شدند که پس از طی مراحل قانونی به مالک بازگردانده می شوند.
هر گونه خرید و فروش اموال فاقد شناسامه معتبر غیرقانونی است
سرپرست پلیس آگاهی اصفهان از تحویل متهم به مراجع قضائی خبر داد داد و تاکید کرد: بازگرداندن و استرداد اموال مسروقه شهروندان به آنان در اولویت کاری پلیس آگاهی است؛ بر این اساس هر گونه خرید و فروش اموال مسروقه و فاقد شناسامه معتبر غیرقانونی و جرم است که برابر قانون با مجرمان برخورد می شود.
نظر شما