۱ شهریور ۱۳۹۸، ۷:۴۵

استاندار همدان:

برنامه‌ریزی برای حرکت همدان به سمت پزشکی گردشگری در دستور کار است

برنامه‌ریزی برای حرکت همدان به سمت پزشکی گردشگری در دستور کار است

همدان - استاندار همدان گفت: برنامه‌ریزی و هدفگذاری برای حرکت همدان به سمت پزشکی گردشگری در دستور کار است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید شاهرخی شامگاه پنج شنبه در آیین بزرگداشت بوعلی سینا و روز پزشک و روز همدان که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محوطه آرامگاه بوعلی سینا برگزار شد، گفت: همدان ۵۰۰ سال پایتختی امپراطوری ایران را در کارنامه خود داشته و ۳۵۰۰ سال مدنیت در دل خود دارد به طوری که هیچ شهری در جهان به قدمت و پابرجایی همدان وجود ندارد.

استاندار همدان بابیان اینکه مردم جای جای استان همدان همواره حافظ آرمان های انقلاب بوده به طوریکه ۱۳ همدانی به فرمان مقام معظم رهبری مقام سرداری گرفتند، گفت: همدان یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی دارد که یک هزار و ۶۱ اثر آن ثبت ملی شده است.

نمونه ای از تمام یافته های دنیا در همدان وجود دارد

شاهرخی با تاکید بر اینکه نمونه ای از تمام یافته های دنیا در همدان وجود دارد و شهر جهانی لالجین بخشی از میراث همدان است، اضافه کرد: استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن انتخاب شده که این اتفاق ریشه در تاریخ و مدنیت آن دارد.

استاندار همدان در ادامه با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی برای حرکت همدان به سمت پزشکی گردشگری در دستور کار است، گفت: با این اقدام پزشکی عنوان صنعت در اختیار گردشگران قرار می‌گیرد.

شاهرخی وجود ۵۶۰ متخصص و ۴۲ فوق تخصص در استان همدان، هزینه هزاران میلیارد برای سرمایه گذاری در زمینه پزشکی، وجود مرکز جامع سرطان، ساخت فاز دوم بیمارستان تخصصی فاطمیه و اکباتان و دریافت مجوز بیمارستان یک هزار تخت خوابی را امتیازاتی برای تحقق گردشگری سلامت برشمرد و گفت: باتوجه به پتانسیل بالای همدان حوزه پزشکی به سمت گردشگری سلامت می رود.

ابن سینا از بزرگ‌ترین نوابغ جهان حکمت و فلسفه است

رئیس انجمن مفاخر ایران نیز با بیان اینکه ابن سینا از بزرگ‌ترین نوابغ جهان حکمت و فلسفه است، گفت: این فیلسوف برجسته در ایران و جهان به عقل‌گرایی و پیروی از منطق عقلی شهرت دارد.

حسن بلخاری با بیان اینکه علم پزشکی با ابن سینا در قلمرو جهش قرار گرفت به اقدامات انجام شده برای حفظ جایگاه نخبگان کشور در انجمن نخبگان به ویژه ابن سینا اشاره و عنوان کرد: همایش هزاره بوعلی سینا و چاپ بسیاری از آثار این دانشمند بزرگ اقدامات انجام شده است که طی چند روز آینده نیز تعدادی از این آثار باز نشر می‌شود.

بلخاری با تاکید بر اینکه انجمن مفاخر ایران در گشودن افق‌های جدید موفق بوده و ماهانه برنامه‌هایی با همین اهداف برگزار می شود، گفت: مراسم بزرگداشت آیت‌الله زاده شیرازی از چهره های ماندگار معماری و مرمت کشور نیز با همین هدف به انجام رسید.

ایران مهد بزرگان و مشاهیر

بلخاری ایران را مهد بزرگان و مشاهیر دانست و شیخ الرئیس بوعلی سینا را نشان عقلانیت دانست و نقش بوعلی سینا را در حوزه تمدن برجسته خواند و گفت: عقلانیت ابن سینا در جامعه ایرانی و شیعی بسیار برجسته است و ایرانیان از نظر این میزان تاثیرگذاری فرهنگی در جهان بی‌نظیر هستند.

وی با بیان اینکه اروپائیان از ابن سینا به عنوان ابن سینای بزرگ یاد می کنند، گفت: ابن سینا نه تنها در خاک همدان مدفون شده، بلکه در قلب و جان مردم این دیار نهفته است و مردم همدان با گرمی و افتخار پذیرای این حکیم فرزانه هستند.

در ادامه این مراسم تندیس بوعلی سینا که توسط استاد هادی عرب نرمی کارشناس مجسمه سازی و به سفارش بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا ساخته شده است رونمایی شد.

نیم تنه بوعلی سینا در ۱۲۰ سانتی متر و از جنس فایبرگلاس ساخته شده و بر اساس تصویرسازی استاد ابوالحسن صدیقی است.

همچنین بر اساس طرحی که بنیاد بوعلی سینا ارائه داده این تندیس بر روی پایه‌ای به ارتفاع ۲ متر نصب خواهد شد.

کد خبر 4699401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha