۲۷ فروردین ۱۳۸۶، ۲۰:۲۲

به مناسبت روز اسراء در فلسطین ؛

هنیه بر ضرورت آزادی همه اسیران فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی تاکید کرد

نخست وزیر فلسطین امروز دوشنبه بر ضرورت آزادی همه اسیران فلسطینی دربند زندان های رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شین هوا، "اسماعیل هنیه" در کنفرانس مطبوعاتی خود در جریان تحصن خانواده صدها اسیر فلسطینی در برابر کمیته جهانی صلیب سرخ در شهر غزه افزود : نام "مروان البرغوثی" دبیر جنبش فتح در کرانه باختری رود اردن در فهرست اسامی اسیران فلسطینی است که باید در مقابل "گیلعاد شالیت" نظامی اسیر اسرائیلی آزاد شوند.

اعضای سه گروه مبارز فلسطینی 25 ژوئن سال گذشته میلادی، "گیلعاد شالیت" نظامی اسرائیلی را به اسارت گرفتند و خواستار آزادی وی در قبال آزادی اسیران فلسطینی در زندان های اسرائیل شده اند که هم اکنون برای قرارداد مبادله اسیران با میانجی گری مصر اقداماتی درحال انجام است. 

هنیه از برخورد دوگانه بین المللی درقبال نظامی اسیر صهیونیستی و اسیران فلسطینی انتقاد و این پرسش را مطرح کرد : چه بسا  کشورها از شالیت سخن گفته باشد، اما چه کسی اسامی یازده هزار اسیر فلسطینی در زندان های اسرائیل را می داند، چه کسی آنها را به یاد می آورد، چه کسی درد و رنج خانواده های آنها را بیان می کند؟ چرا حتی در قبال این مسئله انسانی، برخوردی دوگانه صورت می گیرد؟

وی تاکید کرد که دولت وحدت ملی فلسطین در کنار اسیران فلسطینی بوده و از آنها حمایت می کند و آنها را هرگز فراموش یا تنها نخواهد گذاشت و برای آزادی اسیران فلسطینی تلاش خواهد کرد.

کد خبر 471426

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha