بگوویچ تصریح کرد : بازیکنان تیم امید مقابل اردن درحد و اندازه های خودشان ظاهر شدند ونشان دادند که شایستگی های زیادی دارند و اگر زمان بیشتری در اختیار داشتند، می توانستند به امتیازات بیشتری دربازیهای دور رفت دست یابند .
وی با بیان اینکه این پیروزی امیدهای ایران برای صعود را زنده کرد، گفت : با این پیروزی به آینده بسیارامیدوار شدیم . من قبلا هم گفته بودم که امید زیادی به این تیم دارم و با این پیروزی ثابت کردیم که شایستگی صعود را داریم .
سرمربی تیم امید درباره تیم اردن گفت : تاکتیک ما باعث شد تا اردن نتواند حتی نیمی ازبازی که دردیدار رفت انجام داد را به نمایش بگذارد و در واقع اسیر قدرت و تاکتیک برتر تیم ما شد .
بگوویچ درپایان گفت : ما با این پیروزی دوباره درجاده صعود قرارگرفتیم و باید با روحیه ای که از این پیروزی بدست آوردیم در دو دیدار آینده مقابل استرالیا و عربستان نیز برای کسب پیروزی تلاش کنیم .
نظر شما