پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ مهر ۱۳۹۸، ۱۶:۳۱

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی خبر داد؛

افزایش ۲۵ درصدی موکب های اربعین استان مرکزی در سال جاری

افزایش ۲۵ درصدی موکب های اربعین استان مرکزی در سال جاری

اراک- رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی از افزایش ۲۵ درصدی تعداد موکب های خدمات رسانی اربعین این استان نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل نجفی نظام آبادی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد اربعین استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: امسال تعداد موکب های استان در اربعین به ۶۱ مورد رسیده و سال گذشته تعداد موکب ها ۴۸ مورد بوده است.

وی ادامه داد: امسال ۲۱ موکب در مبادی ورودی استان تا خروجی مرز مهران، ۱۴ موکب در نجف اشرف، ۱۳ موکب در مسیر نجف به کربلا، کربلا ۱۱ موکب، سامرا یک موکب و کاظمین یک موکب برای ارایه خدمات به زائرین اربعین استقرار پیدا می کنند.

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی بیان کرد:  مجموع خدمات پذیرایی به زائرین اربعین در سال گذشته چهار میلیون و ۵۰۰ هزار مورد بوده است و امسال بالغ بر ۵ میلیون و ۵۲۰ هزار و ۴۹۰ مورد خدمت پیش بینی شده است.

نجفی گفت: توسط موکب های استان دو میلیون وعده غذا در طی ۱۰ روز در اربعین توزیع می شود به طوری که روزانه دویست هزار وعده صبحانه، ناهار و شام توسط موکب ها تامین می شود.

وی افزود: در اربعین امسال در مجموع موکب ها اسکان روزانه ۳۳ هزار و ۹۲۰ برادر  و ۸ هزار و ۱۷۰ نفر از بانوان در کشور عراق انجام می شود.

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی گفت: اسکان هایی در استان برای زائرین اربعین در نظر گرفته شده است یعنی سه هزار و ۵۳۵ برادر و سه هزار و ۳۴۴ خواهر اسکان داده می شوند.

نجفی گفت: امسال ۷۰ هزار قرص نان در نجف اشرف تدارک دیده شده است و تا ۱۲ مهر ماه باید مبالغی به صورت ضرب الاجل برای ارایه خدمات بهتر در مهران و نجف تخصیص پیدا کند.

کد خبر 4728925

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha