پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ مهر ۱۳۹۸، ۷:۳۶

باوفا در گفتگو با مهر:

منتظر تصمیم فدراسیون کشتی هستیم/ برنامه‌های ما آماده است

 منتظر تصمیم فدراسیون کشتی هستیم/ برنامه‌های ما آماده است

سرمربی تیم کشتی فرنگی جوانان ایران گفت: برای آغاز برنامه‌های این تیم تا رویدادهای آینده منتظر متولیان فدراسیون هستیم تا از ما برنامه بخواهند.

حمید باوفا با بیان اینکه استارت دوباره تیم کشتی فرنگی جوانان مشروط به نظر متولیان فدراسیون است و باید از او برنامه بخواهند، به خبرنگار مهر گفت: پس از رقابتهای قهرمانی جوانان جهان، برنامه‌های این تیم تا حدی متوقف شد چراکه باید برای رویدادهای آتی از ما برنامه می خواستند.

وی تصریح کرد: در این مدت هم که فدراسیون کشتی درگیر رقابتهای جهانی بزرگسالان بود و تازه از این میدان بین المللی فارغ شده و باید دید چه تصمیمی برای تیم های پایه از جمله تیم جوانان دارد.

سرمربی تیم کشتی فرنگی جوانان ایران که نتایج بسیاری درخشانی همچون قهرمانی جهان را با این تیم کسب کرد، ادامه داد: به هر حال ما آماده ایم تا برنامه های این تیم را استارت بزنیم اما باید ببینیم نظر فدراسیون چیست و آیا قصد ادامه همکاری با این کادر فنی را دارد یا خیر.

تیم کشتی فرنگی جوانان ایران با سرمربیگری حمید باوفا طی دو سال پیاپی در رقابتهای جهانی ۲۰۱۷ فنلاند و ۲۰۱۸ اسلواکی موفق به کسب عنوان قهرمانی جهان شد.

کد خبر 4732687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha