پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۱۳

رئیس اداره جهاد کشاورزی دماوند خبر داد؛

برداشت ۱۴ تن تمشک از یکی از باغات دماوند

برداشت ۱۴ تن تمشک از یکی از باغات دماوند

دماوند- رئیس اداره جهاد کشاورزی دماوند از برداشت ۱۴ تن تمشک از یکی از باغات دماوند خبر داد.

حسین اردلانی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص کشت تمشک بلک بری در روستای چنار شرق بیان کرد: این میوه از خانواده تمشک است که شامل بلک بری و رَزبری است و این دو نوع تمشک در شهرستان دماوند کشت شده است.

اردلانی بیان کرد: یکی از بهره‌برداران علاقمند با اصلاح الگوی کشت و اقتصادی کردن تولید، دست به این کار جدید زده است.

وی عنوان کرد: این بهره‌بردار، نهال بلک بری و رزبری را در زمینی به مساحت ۲ هکتار کشت کرده و تولید وی بعد از پنج سال اقتصادی شده و در حال برداشت آن است، قیمت میوه‌ها خوب است و در بازار توزیع می‌شود.

اردلانی افزود: در حال حاضر عملکرد این محصول در هکتار حدود ۷ تن است و با توجه به قیمت خوب آن در بازار توانسته سود خوبی را نصیب کشاورز کند، یعنی ۱۴ تن تمشک برداشت شده است.

کد خبر 4740435

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha