پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ مهر ۱۳۹۸، ۱۵:۴۶

ایثارگران آذربایجان‌شرقی کارت هوشمند خدمات‌رسانی دریافت می‌کنند

ایثارگران آذربایجان‌شرقی کارت هوشمند خدمات‌رسانی دریافت می‌کنند

تبریز- مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: ایثارگران این استان همزمان با سراسر کشور کارت هوشمند خدمات‌رسانی دریافت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی تقیون روز پنجشنبه افزود: این کارت ها تمام جانبازان از ۵ تا ۷۰ و همسران، والدین، فرزندان شهدا و فرزند و همسر جانبازان ۷۰ درصد را شامل می‌شود.

وی گفت: کارت های هوشمند خدمات‌رسانی به ایثارگران آذربایجان شرقی به زودی توزیع خواهد شد.

تقیون هماهنگی و تعامل دستگاه‌های متولی خدمات‌رسانی به ایثارگران با بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی را خواستار شد.

وی با اشاره به ماده ۸۸ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، از اقدام شرکت آب و فاضلاب شهری استان برای اعطای انشعاب رایگان به جانبازان زیر ۲۵ درصد و رزمندگان با سابقه بیش از شش ماه حضور در جبهه خبر داد.

کد خبر 4742822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حبیب حمدی IR ۱۳:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
      0 0
      باسلام عطف به متن خبر(پاراگراف آخر) معروض میدارد که بنده از مورخه 98/03/19 درخواست خودر ا برای اشعاب آب همراه با معرفی نامه بنیاد شهید تقدیم اداره آب وفاضلاب خسروشاه ارائه دادم و هنوز نتیجه ای دریافت نکردم