به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر احمد حاجی ده آبادی ضمن بررسی عنوان این طرح نامه، توضیحاتی را درباره شخصیت معنوی ارائه داد و گفت: امید است این موضوع در حقوق موضوعه ایران به عنوان جرم انگاری و بر مبنای لکل حرام تعزیر در حد مختصری آورده شود.
دکتر محمود حکمت نیا، در این نشست اظهار داشت: به کارگیری عنوان حیثیت بهتر از شخصیت است. این عنوان شاید قرآنی نباشد، ولی مبنای قرآنی دارد. این مدخل در دو حوزه جرم انگاری و مجازات قابل طرح است. جرائم بر ضد آزادی بحثهای بومی و دینی ما نمی باشد و پژوهشگر طرح باید دقت کند که با نظریه های لیبرالیستی خلط نشود.
وی همچنین تأکید کرد: غیر مشروع بودن با جرم انگاری دو موضوع متفاوت است و ورود عناوین دیگر به طرح نامه نیاز به نظریه پردازی دارد.
دکتر رضایی، نیز در این جلسه درباره طرح نامه جرائم علیه شخصیت معنوی افراد یادآور شد: در فرضیه باید بحث با رویکرد قرآنی مطرح شود.
همچنین حجت الاسلام ابوالقاسم علیدوست با تأکید بر به کارگیری زبان علمی در این پژوهش اظهار داشت: در تعابیر باید دقت لازم را مبذول داشتد. عناوین دیگری همچمون تمسخر، غیبت، سخریه، تجسس، همز و لمز و ... نیز می توانند مطرح شوند.
در این جلسه پیشنهاد سه مدخل لعان، ظهار و ایلاء توسط پژوهشگر این طرح نامه مطرح و مورد بحث قرار گرفت.
نظر شما