۲۰ مهر ۱۳۹۸، ۱۱:۱۲

فرماندار شادگان:

امکانات ادارات در کنار کمک های مردمی برای زائران اربعین بسیج شود

امکانات ادارات در کنار کمک های مردمی برای زائران اربعین بسیج شود

شادگان - فرماندار شادگان گفت: امکانات ادارات در کنار کمک های مردمی برای زائران اربعین حسینی بسیج شود.

 به گزارش خبرنگار مهر، سعید حاجیان به همراه حسن مزبانی پور شهردار شادگان پیش از ظهر شنبه با حضور در محل برگزاری مراسم اربعین حسینی در قدمگاه عباس این شهرستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: باید از تمامی ظرفیت ها و امکانات این شهرستان برای خدمت رسانی مطلوب به زوار عتبات عالیات در اربعین حسینی امسال استفاده شود.

وی افزود: با برپایی این موکب ها در طول مسیر پیاده روی زائران امام حسین(ع) به سادگی، با آرامش و آسایش می توانند مسیر را طی کنند و به کربلا برسند.

فرماندار شادگان افزود: بر ضرورت بسیج همگانی برای خدمات رسانی مطلوب به زوار اربعین حسینی تاکید کردم.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اربعین حسینی با حضور ده ها هزار زائر حسینی از شهرستان شادگان و شهرهای مختلف استان خوزستان درقدمگاه عباس دوایر برگزار می شود.

یاد آور می شود قدمگاه عباس دوایر در جنوب شرقی و فاصله ۱۶ کیلومتری مرکز شهرستان شادگان واقع شده است.

کد خبر 4743977

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha