به گزارش خبرنگار مهر، حسن اکبری صبح شنبه در نشست منطقهای هماهنگی و نظارت بر پروژههای مقابله با گرد و غبار ویژه استانهای جنوبی و شرق کشور اظهارکرد: خراسانجنوبی از جمله استانهای بیابانی کشور و در معرض آسیب گرد و غبار است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسانجنوبی بیانکرد: ۳۵ کانون بحرانی گرد و غبار و همچنین دو میلیون کانون بحرانی فرسایش خاک در خراسانجنوبی وجود دارد که همه اینها یک زنگ هشدار برای دلسوزان محیط زیست محسوب میشود.
اکبری ادامه داد: در بخشهایی از خراسانجنوبی چرای بیرویه دام و تغییرکاربریها به محیط زیست آسیبزده و همچنین ۴۲ درصد اشتغال استان در زمینه دامداری و کشاورزی است که مستقیم بر منابع طبیعی فشار میآورد.
وی با اشاره به اینکه سه میلیارد مترمکعب کسری مخرن در خراسانجنوبی داریم، گفت: این مسئله موجب شده زیست و حیات گونه هایی که به منابع آبی زیرزمینی وابسته است به خطر بیفتد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسانجنوبی با بیان اینکه ۵۴ درصد کانو های بحرانی فرسایش در استان افزایش یافته است، بیانکرد: همه این موارد نشان میدهد که خراسانجنوبی در شرایط خاصی در این زمینه است.
اکبری ادامهداد: بی شک امروزه آنچه که در حوزه محیط زیست و مدیریت منابع آبی تصمیم میگیریم در وضعیت گرد و غبار در خراسانجنوبی و کشور در دهه آینده تأثیر دارد.
وی با بیان اینکه در خراسانجنوبی همگرایی خوبی بین دستگاههای مرتبط با طبیعت، منابع طبیعی و محیط زیست وجود دارد، گفت: نتیجه این همکاریها و همدلیها تدوین سند سازگاری با کمآبی در خراسانجنوبی است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسانجنوبی یادآور شد: امیدواریم با اجرای سندسازگاری با کم آبی در موضوع مدیریت منابع آبی موفقتر باشیم و با عملیاتهای آبخیزداری و نهالکاری نیز در زمینه مقابله با گرد و غبار آینده خوبی را برای خراسانجنوبی رقم بزنیم.
نظر شما