به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مرادی شامگاه دوشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته پارالمپیک برگزار شد، افزود: بر اساس بخشنامه ای که به امضای رئیس جمهور رسیده، ایاب و ذهاب ورزشکاران معلول و جانباز برای حضور در سالنهای تمرین بر عهده شهرداری است اما متاسفانه تا به امروز این موضوع علیرغم مکاتبات صورت گرفته، عملی نشده است.
وی با یادآوری اینکه یکی دیگر از دغدغههایی که هیئت ورزش جانبازان و معلولان امروز با آن دست به گریبان است، موضوع منفک شدن برخی از رشتهها از این هیئت است، تصریح کرد: در حال حاضر این هیئت در ۱۲ رشته قهرمانی و پنج رشته همگانی در دو بخش آقایان و بانوان فعال است و این در حالی است که تا به امروز شاهد منفک شدن هفت رشته بدمینتون، تنیس روی میز، قایقرانی، دوچرخهسواری، تکواندو، تنیس و تیراندازی با کمان بودیم.
این فعال ورزشی با بیان اینکه منفک شدن برخی از رشتهها از زیرمجموعه این هیئت باعث میشود تا موفقیتهایی که در گذشته به دست آمده است، دیگر تکرار نشود، ادامه داد: با توجه به اینکه ورزشکاران جانباز و معلول در رشتههای مختلف به صورت تخصصی در این رشته به فعالیت مشغول بودند، بیتردید حضور آنها در زیرمجموعه فدراسیونهای مختلف باعث خواهد شد تا به دلیل کمبود امکانات و نبود زیرساختهای مورد نیاز، نتوانند به صورت موثر تمرینات خود را ادامه دهند.
مرادی از برگزاری برنامههای مختلف به مناسبت هفته پارالمپیک خبر داد و اظهار کرد: با توجه به تقارن هفته پارالمپیک با ماه صفر، مقرر شد برنامههای مربوط به این هفته از ۱۶ تا ۲۲ آبانماه برگزار شود که در همین راستا برنامههای مختلفی را در طول این هفته برگزار خواهیم کرد که یکی از مهمترین این برنامهها برگزاری مراسم بزرگداشت روز ملی و هفته پارالمپیک در روز ۲۲ آبانماه است.
رئیس هیئت ورزشهای جانبازان و معلولان استان زنجان در ادامه یکی از مهمترین رویکردهای این هیئت را شناسایی رشتههای مختلف به ورزشکاران معلول و خانوادههای آنها عنوان کرد و گفت: حمایت از ورزشکاران جانباز و معلول، همواره مورد تاکید این هیئت بوده و حاصل همین حمایتها باعث شده است تا بتوانیم ۲۵ مدال رنگارنگ را در سال گذشته که خروجی ۲۸ مورد اعزام بود، به دست آوریم.
مرادی کسب ۸ مدال در سال گذشته توسط ورزشکاران زنجانی اعزامی به بازیهای پاراآسیایی را یادآور شد و با اشاره به اینکه در حال حاضر ۷۵۰ ورزشکار سازمانیافته در رشتههای مختلف این هیئت به فعالیت مشغولاند، افزود: معتقدیم برای اینکه بتوانیم این موفقیتها را در سالهای آینده نیز تداوم ببخشیم، باید مقوله آموزش را همواره به عنوان یکی از رویکردهای اصلی مورد توجه قرار دهیم.
وی با اشاره به اینکه بعد از واگذاری مجموعه ورزشی ولیعصر، بخش اعظمی از منابع درآمدی این هیئت از بین رفت و باعث شد نتوانیم همانند گذشته از ورزشکاران جانباز و معلول حمایت کنیم، تصریح کرد: دلیل اینکه هیئت نتوانست این مجموعه را از ادارهکل ورزش و جوانان اجاره کند، به این خاطر بود که اولویت اصلی این هیئت درآمدزایی نبود، بلکه رویکرد ما قرار دادن ورزشکاران در بهترین شرایط تمرینی بود و همین امر باعث شد تا موفقیتهای چشمگیری را در سالهای اخیر کسب کنیم.
این فعال ورزشی با یادآوری اینکه ورزشکاران زنجانی با توان فنی خود توانستهاند در لیگهای اروپایی به عنوان ورزشکار لژیونر فعالیت کنند، اظهار کرد: در حال حاضر شش ورزشکار زنجانی در رشته بسکتبال با ویلچر در لیگهای اروپایی شاغل هستند.
مرادی از راهیابی رقیه شجاعی به پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو نیز به عنوان یکی دیگر از موفقیتهای ارزشمند ورزش زنجان یاد کرد و ادامه داد: اولین سهمیه بازیهای پارالمپیک در استان توسط یک بانوی زنجانی به دست آمد که این مهم حاکی از نقش برجسته بانوان معلول در موفقیتهای اخیر است.
نظر شما