پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۴:۵۰

رئیس کل دادگستری تهران:

استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای برنامه‌های تحولی قوه قضاییه

استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای برنامه‌های تحولی قوه قضاییه

 رییس کل دادگستری استان تهران گفت: باید از کلیه ظرفیت‌های قانونی برای تحقق برنامه‌های تحولی ریاست قوه قضائیه استفاده کرد.

 به گزارش خبرگزاری مهر، شورای معاونین دادگستری استان تهران با حضور اعضاء و به ریاست محمدجواد حشمتی در محل سالن کنفرانس حوزه ریاست کل واقع در مجتمع قضائی امام خمینی (ره) برگزار شد.

بر اساس این گزارش در ابتدای این جلسه، رئیس کل دادگستری استان تهران در سخنانی اظهار داشت: در جهت تحقق برنامه‌های تحولی قوه قضائیه لازم است از تمامی ظرفیت های قانونی در بخش های مختلف استفاده شود، لذا کلیه معاونت ها در راستای وظایف محوله با حدیت کامل و با روحیه جهادی گام بردارند تا ان‌شاءالله با برنامه ریزی دقیق در فرجه زمانی مناسب شاهد خروجی آن و متعاقبا ارتقای اعتماد عمومی نسبت به عدلیه باشیم.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر ما با دو معضل مهم اطاله دادرسی و افزایش جمعیت کیفری مواجه هستیم که اجرای عدالت را با مشکل روبرو ساخته است که با یک همگرایی منطقی در تمامی سطوح، می توان در جهت رفع معضلات فوق گام برداشت و به حصول نتیجه امیدوار شد. وی در این خصوص بر بازدید مستمر قضات و مدیران قضایی از زندانها تاکید کرد.

حشمتی افزود: استفاده بهینه از امکانات و رعایت صرفه جویی در کلیه زمینه‌ها با توجه به شرایط اقتصادی فعلی کشور و در عین حال رسیدگی منظم به وضعیت معیشتی همکاران قضایی و اداری به طرق قانونی می تواند در بالا بردن سطح بهره وری در تشکیلات قضایی بسیار موثر باشد.

در ادامه نشست تعدادی از اعضاء شورا به بیان نقطه نظرات خود پیرامون مطالب مطرح شده در جلسه پرداختند و سپس چند تن از معاونین قضایی رئیس کل مورد تکریم و معارفه قرار گرفتند.
 

کد خبر 4770450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha