به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس دانشی روز سه شنبه در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: یکی از اقدامات در روند کوچک سازی دولت برون سپاری امور به بخش غیر دولتی است که در بعضی از بخش های اقتصادی، خدماتی و... جاذبه دارد امام در حوزه فرهنگی امکان آن نیست.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان افزود: برون سپاری در بخش های هنری و فرهنگی توجیه اقتصادی ندارد و بخش دولتی به دلیل عدم تامین هزینههای آن رغبتی به حضور در این عرصه نداشته، در حالی که روز به روز نیازهای فرهنگی و هنری در جامعه در حال گسترش می باشد.
وی ادامه داد: تا پایان فعالیت دولت کنونی ۳۵ هزار متر مربع به مجموعه فرهنگی استان شامل تالار مرکزی، کتابخانه مرکزی و... افزوده می شود اما این فضا چارت و نیروی انسانی ندارد و بخش دولتی حمایت نمی کند و تضارب منافع به وجود می آید.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی بیان کرد: باید برای بخش هایی که قابل واگذاری نیست تمهیداتی اندیشیده شود که بتوان امور حوزه فرهنگ و هنر را به نحو مطلوب پیش برد.
نظر شما