به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه پیش از ظهر امروز(چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با تایید خبر سفر هیئت سیاسی گروه طالبان به تهران و دیدار با وی اظهار داشت: برای استقرار صلح در افغانستان با همه گروههای مختلف افغانی دیدار میکنیم و سفر اخیر نیز در همین راستا بود.
به گزارش مهر، روز گذشته ذبیحالله مجاهد سخنگوی گروه طالبان در حساب کاربری خود در توئیتر از سفر معاون سیاسی این گروه به تهران و ملاقات با وزیر امور خارجه و تنی چند از مقامهای بلندپایه کشورمان خبر داد.
وی در توئیتر خود نوشت: سفر ملابرادر آخوند به تهران به منظور روابط حسنه بین دو کشور، حل مشکلات مهاجرین افغان مقیم ایران و تامین روابط مثبت در آینده انجام یافته است.
سخنگوی طالبان ادامه داد: در این دیدار مقامهای ایرانی برای حفظ روابط بهتر با مردم افغانستان ابراز امیدواری کردند.



نظر شما