۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۱:۱۷

رئیس اوقاف بافت، رابر و ارزوئیه:

واگذاری ۴۸ طرح سرمایه گذاری در حوزه موقوفات شهرستان بافت

واگذاری ۴۸ طرح سرمایه گذاری در حوزه موقوفات شهرستان بافت

بافت - رئیس اوقاف شهرستان های بافت، رابر و ارزوئیه از فراهم شدن زمینه ۴۸ فرصت سرمایه گذاری در حدود موقوفات شهرستانهای این اداره خبر داد.

مهدی شریف در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با تغییر رویکرد در نحوه واگذاری اراضی و املاک موقوفات، از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۴۸ فرصت سرمایه گذاری در قالب عقد مشارکت مدنی در حوزه شهرستان های بافت، رابر و ارزوئیه شناسایی شده که پس از انجام مراحل قانونی و اخذ مجوز از مراجع ذی صلاح به افراد متقاضی واگذار می شود.

وی افزود: این فرصت های سرمایه گذاری با رعایت طرح های تفصیلی شهری و هادی روستایی و نیاز منطقه احصا شده اند و شامل پروژه هایی نظیر ساخت کلینیک درمانی، پاساژ، کشت گل محمدی، ساخت زائر سرا، اقامت گاه بوم گردی، کاشت درخت و موارد تجاری و صنعتی هستند.

شریف تصریح کرد: رویه های غلطی که در سالهای گذشته در سازمان وجود داشته باعث شده از سرمایه موقوفات آنگونه که لازم بوده استفاده بهینه ومطلوب نشود و همین امر موجب شد که تقریبا از سال ۸۸ به بعد واگذاری زمین تحت هر شرایطی با اعطای حق تملک اعیان به افراد، مطلقا ممنوع شود.

وی تاکید کرد: با سیاستهای اخیر سازمان اوقاف از این پس هرگونه واگذاری زمین صرفا در قالب مشارکت مدنی و سرمایه گذاری خواهد بود که این امر می تواند به توسعه شهری رونق تولید در روستاها کمک شایانی کند و باعث احیای بهتر اراضی موقوفات شود.

کد خبر 4786352

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha