مرتضی حیدری در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: تا پایان دومین روز نامنویسی برای یازدهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه قم ۳ نفر ثبتنام کردند که دو نفر آنها آقا و یک نفر خانم بودند.
وی با بیان اینکه یکی از این ۳ نفر یک روحانی است با حضور در حوزه انتخابیه قم مراحل ثبت نام را طی کرده است، گفت: تحصیلات دو نفر از این افراد فوق لیسانس و یک نفر هم دارای تحصیلات دکتری است.
رئیس هیئت اجرایی انتخابات استان قم با اشاره به سن ثبت نام کنندگان گفت: جوانترین فرد ثبت نام کننده ۳۰ سال و مسن ترین فرد نیز ۴۸ سال دارد.
وی افزود: در مجموع در دو روز گذشته ۱۴ نفر برای کاندیداتوری یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در قم ثبت نام کردهاند که این افراد ۲ خانم، ۱۲ آقا و ۵ روحانی هستند.
به گفته حیدری در مورد میزان تحصیلات این ۱۴ نفر گفت: ۸ نفر دارای کارشناسی ارشد و یک نفر دکتری و همچنین ۵ نفر دارای تحصیلات حوزوی هستند.
نظر شما