منصور انصاری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به طرح تشدید نظارت بر بازار بعد از اصلاح قیمت بنزین، اظهار کرد: طرح تشدید نظارت بر بازار از ۲۵ آبان ماه آغاز شده و به مدت یک ماه به صورت آزمایشی ادامه دارد و احتمال تمدید این زمان نیز وجود دارد.
انصاری در ادامه با اشاره به اینکه در این مدت ۳۵۲ اکیپ بازرسی اداره کل تعزیرات حکومتی برای نظارت اعزام شده اند، افزود: در این مدت هزار و ۲۰۵ مورد بازرسی از اصناف در سطح استان گیلان انجام شده است.
وی با بیان اینکه از این تعداد بازرسی ۳۸۵ مورد تخلف شناسایی شده که بیش از یک میلیارد تومان جریمه شدهاند، گفت: ۷۰۲ مورد تخلفی نداشته و ۱۱۸ مورد نیز تذکر دریافت کردهاند.
انصاری با تأکید بر اینکه بیشتر بازرسیها از بازار کالاهای اساسی، حمل و نقل در حوزه کرایه، جایگاههای گاز، و عرضه کپسول گاز برای خودرو انجام شده است، ادامه داد: بیشترین تخلف نیز در مورد کالاهای اساسی مشاهده شده است.
نظر شما