پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۰

امام جمعه همدان:

مسئولان در دانشگاه ها حاضر شده و شنونده صحبت های دانشجویان باشند

مسئولان در دانشگاه ها حاضر شده و شنونده صحبت های دانشجویان باشند

همدان - امام جمعه همدان گفت: مسئولان باید در دانشگاه ها حاضر شده و شنونده صحبت های دانشجویان باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله شعبانی موثقی ظهر شنبه در جمع دانشجویان با بیان اینکه امید می‌رود که روز دانشجو، روز دانشجو باشد نه روز برخی سیاستمدارانف گفت: امیدواریم اتفاقات و هدفی که از نام‌گذاری این روز در ابتدا وجود داشته، محقق شود.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب افزود: ممکن است در گام نخست برخی سستی‌ها و بی‌تدبیری‌ها انجام‌شده باشد؛ بنابراین گام دوم باید با تخصص، تعهد و تحرک بیشتر برداشته شود و جوانان قوه محرکه گام دوم هستند.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب به معنای واقعی کلمه، نگاه امیدبخشی به جوانان دارند، عنوان کرد: نمونه این اعتماد و امید، انتصاب افراد جوان از طرف رهبری در پست های متعدد است.

آیت‌الله شعبانی بیان کرد: اگر به جوان‌ها میدان داده شود می‌توانند کشور را به‌خوبی اداره کرده و بن‌بست‌ها را بشکنند.

وی تصریح کرد: پس از خروج آمریکا از برجام و اتکا به توان داخلی و جوانان، نشانه‌های رشد در عرصه‌های متعدد دیده می‌شود و امروز مدیریت جامعه باید از نسل اول انقلاب، آرام آرام به نسل سوم و چهارم منتقل شود.

امام جمعه همدان تأکید کرد: مدیر خوب فردی است که بتواند شرایط انتقال مسئولیت‌ها به نسل جوان را فراهم کند.

آیت‌الله شعبانی در مورد حضور مسئولان در دانشگاه‌ها هم بیان کرد: مسئولان استان همدان تلاش بسیاری دارند، اما این نقد هم به آن‌ها وارد است که باید در بین دانشجویان حضور یابند.

وی افزود: بهترین راه اصلاح جامعه، اصلاح حاکمیت و مسئولان است و باید تلاش کرد تا مجلس مؤمن، انقلابی و دولت جوان و انقلابی سر کار بیاید.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با بیان اینکه دانشجویان اثرگذاری بالایی در جامعه دارند، تصریح کرد: دانشجویان مؤذن جامعه و قشر فرهیخته جامعه هستند و باید افرادی در دانشگاه‌ها تربیت شوند که بتوانند بار مسئولیت را بر دوش کشند.

آیت‌الله شعبانی بیان کرد: افرادی که امروز درگیر اشرافی گری شده‌اند روزی فریاد عدالت‌طلبی در دانشگاه‌ها سر می‌دادند و اگر می‌خواهید به سرنوشت آن‌ها دچار نشوید باید مبانی دینی سیاست ورزی را در خود تقویت کنید.

وی خطاب به دانشجویان با بیان اینکه از نظر قانونی، مسئولیت اجرایی به‌طور مستقیم با امام جمعه نیست، اعلام کرد: مواردی چون نبود آب شرب و غیره به مسئولان برمی‌گردد که باید رسیدگی کنند.

آیت‌الله شعبانی تأکید کرد: عزت یک مسئول به مقدار خدمتگزاری به مردم است و باید در بین مردم حضور یابند و خودم هم حاضر به برگزاری جلسات متعدد با دانشجویان هستم به‌شرط اینکه در کنار طرح مشکلات، راهکار هم بیان شود چرا که طرح دردها به تنهایی سودی ندارد.

کد خبر 4791177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha