پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۲۱

سرپرست میراث فرهنگی تویسرکان:

حمام تاریخی «آرتیمان» تویسرکان واگذارمی شود

حمام تاریخی «آرتیمان» تویسرکان واگذارمی شود

همدان - سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان تویسرکان از واگذاری حمام تاریخی روستای آرتیمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر؛ اسحاق ترکاشوند از واگذاری حمام تاریخی روستای آرتیمان خبر داد و گفت: دهیاری روستای آرتیمان بر اساس مجوز های اخذ شده نسبت به فروش و واگذاری یک باب حمام عمومی تاریخی با شرایط حفظ و احیا بنا ، بدون مداخله در سازه و با رعایت ملاحظات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از طریق مزایده عمومی اقدام کرده است.

وی گفت: مکان مناسب این روستا و قرار گیری این حمام در این روستا، دسترسی مناسب به راه های ارتباطی، طبیعت بکر و زیبای منطقه؛ ارزش سرمایه گذاری در این حمام تاریخی را دو چندان کرده است.

ترکاشوند افزود: با توجه به فرم پلان و نوع طاق و قوس های حمام به نظر می رسد این بنا از جمله بناهای به جا مانده از دوره قاجار باشد که تا سال های اخیر با کاربری اصلی مورد استفاده مردم روستای آرتیمان قرار گرفته است.

سرپرست میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان تویسرکان همچنین از اعلام آمادگی یک سرمایه‌گذار داخلی برای بازسازی و مرمت قلعه «اشتران» تویسرکان خبر داد و گفت: با مشارکت بخش خصوصی مرمت و بازسازی قلعه اشتران انجام خواهد شد.

اسحاق ترکاشوند افزود: روستای اشتران یکی از روستاهای هدف گردشگری در شهرستان تویسرکان بوده و قلعه اشتران می‌تواند نقش مهمی در جذب توریست داشته باشد.

وی یاداور شد: قلعه اشتران از بناهای دوره قاجاریه، در  مسیر جاده همدان به تویسرکان قرار دارد و در سال ۱۳۸۳ به‌ عنوان اثر ملی به ثبت رسیده و برج ضلع شرقی و سر در ورودی این قلعه، سال گذشته توسط معاونت میراث‌فرهنگی  این اداره کل، مورد مرمت قرار گرفت.

کد خبر 4798315

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha