پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ آذر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۳

فرمانده انتظامی کرمانشاه مطرح کرد:

دستگیری بیش از ۲۵۰ نفر از سردسته‌های اغتشاش در کرمانشاه

دستگیری بیش از ۲۵۰ نفر از سردسته‌های اغتشاش در کرمانشاه

کرمانشاه_ فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: تاکنون بیش از ۲۵۰ نفر از سردسته های اغتشاشات ماه گذشته با اشراف اطلاعاتی پلیس امنیت عمومی دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار علی اکبر جاویدان اظهار داشت: این افراد در شهرهای مختلف استان دست به ناامنی و اغتشاش زده و بسیاری از جوانان دیگر را نیز برای آشوب و درگیری های خیابانی تحریک کرده بودند.

وی افزود: اغتشاشگران دستگیر شده عموما بین ۲۰ تا ۳۵ سال سن دارند و اکثر قریب به اتفاق نیز پس از دستگیری از کار خود اظهار ندامت و پشیمانی کرده اند.

 فرمانده انتظامی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: شرارت، تحریک مردم به ایجاد آشوب و اغتشاش، تخریب اموال عمومی و وارد آوردن خسارت به اماکن دولتی، شکستن شیشه خودروهای امدادی و شخصی مردم و حمله به ماموران پلیس و نیروهای بسیجی از جمله جرایم این افراد بوده است.

این مسئول با بیان اینکه تبلیغ علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی در فضای مجازی و شبکه های معاند از دیگر جرائم برخی از افراد دستگیر شده است، بیان داشت: چند نفر آنها همچنین به ارتباط با گروهک های تروریستی و دشمنان انقلاب اعتراف کرده اند.

وی تصریح کرد: همچنین در بازرسی از مخفیگاه سران اغتشاش در استان کرمانشاه بیش از ۳۰ قبضه سلاح به همراه تعدادی فشنگ کشف شده است.

سردار جاویدان در پایان و با بیان اینکه برخی ها با سوء استفاده از مطالبه گری عامه مردم و تحت تاثیر جو رسانه ای دشمنان نظام و انقلاب، دست به اقداماتی زدند که در شان کشور و نظام جمهوری اسلامی نبود، عنوان کرد: پلیس نیز بنابر وظیفه ذاتی خود مقتدرانه با عوامل آشوب و ناامنی برخورد کرد.

کد خبر 4801127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha