پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ آذر ۱۳۹۸، ۱۲:۵۲

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان عنوان کرد:

دو استاد دانشگاه صنعتی قوچان در بین محققان پراستناد کشور

دو استاد دانشگاه صنعتی قوچان در بین محققان پراستناد کشور

قوچان - رئیس دانشگاه صنعتی قوچان گفت: دو استاد دانشگاه صنعتی قوچان در بین محققان پر استناد ایران در سال ۲۰۱۹ قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر بهشتی در گفت وگو با خبرنگار مهر، گفت: دو استاد دانشگاه صنعتی قوچان در بین محققان پر استناد ایران در سال ۲۰۱۹ قرار گرفتند.

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان افزود: مؤسسه Clarivate Analytics هر ساله محققان برتر و پر استناد جهان را معرفی می‌کند که در سال ۲۰۱۹ نیز این فهرست منتشر که نهایتاً ۱۲ محقق ایرانی در این فهرست حضور دارند که از این تعداد دو نفر از دانشگاه صنعتی قوچان هستند.

وی ابراز کرد: از دانشگاه صنعتی قوچان حسن کریمی مله و امید ماهیان حضور دارند.

بهشتی ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با سه نفر و دانشگاه صنعتی قوچان با دو نفر بیش‌ترین تعداد محققان را در این لیست ۱۲ نفره را دارند.

کد خبر 4802106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha