دکتر اکبر فاضل در گفتگو با خبرنگار مهر و در توضیح علت جلوگیری از شرکت در آزمون تعدادی از داوطلبان در آزمون پذیرش دستیاری تخصصی دندانپزشکی گفت: پیش از ابلاغیه امکان شرکت دانشجویان سال آخر در آزمون دستیاری دندانپزشکی، دانشجویان برای اینکه بتوانند به عنوان دانشجویان سال آخر در آزمون شرکت کنند، پایان نامه خود را ثبت نمی کردند و این مسئله موجب تراکم جمعیتی و مشکلاتی در آزمون می شد.
وی افزود: بر اساس مقررات دبیرخانه شورای آموزش دندانپزشکی مسئولیت کنترل کردن پرونده های ثبت نامی داوطلبان شرکت در آزمون پذیرش دستیار را بر عهده دارد و بر اساس کنترل دبیرخانه، برخی از داوطلبان برای دومین بار متوالی به عنوان دانشجوی سال آخر در این آزمون شرکت کرده اند، که این مسئله خلاف مقررات شرکت در آزمون است.
فاضل خاطرنشان کرد: بر اساس تبصره شرایط لازم برای پذیرش دستیار تخصصی دندانپزشکی که در دفترچه ثبت نامی درج شده، دانشجویان تنها یکبار می توانند به عنوان دانشجوی سال آخر در آزمون شرکت کنند اعم از اینکه تنها پایان نامه را دفاع نکرده یا واحد باقیمانده داشته باشند.
وی تأکید کرد: قانون چگونگی شرکت دانشجویان سال آخر در آزمون دستیاری در تاریخ 5 دیماه 85 به دانشگاه ابلاغ شده است اما برای دانشجویان نیز فرصتی تا 18 بهمن ماه فراهم شد که فارغ التحصیل شوند اما افراد معترض تا آن تاریخ نیز نسبت به فارغ التحصیلی خود اقدامی به عمل نیاوردند.
دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی گفت: در این میان افرادی هم هستند که مجاز به ثبت نام نبوده اند و برای آن مراجعه نیز نکرده اند و در مقابل حدود 200 نفر نیز خلاف مقررات ثبت نام کرده اند که در این میان اجازه شرکت در آزمون به افراد اخیر به معنی تبعیض قائل شدن در میان داوطلبان است.
وی در پاسخ به علت دیر اعلام کردن به داوطلبان مبنی بر جلوگیری از شرکت آنها در آزمون گفت: به دلیل انجام کنترل نهایی مدارک ثبت نامی داوطلبان در هفته آخر، در روزهای باقیمانده به آزمون به داوطلبان اعلام شد.
فاضل اضافه کرد: دانشگاهها به دلیل در اختیار نداشتن لیست دانشجویان سال آخری که در دوره گذشته ثبت نام کرده اند نمی توانند در مرحله ثبت نام از حضور این داوطلبان جلوگیری کنند.
نظر شما