پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۳۱

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین:

سیلاب ۲۷ میلیارد تومان به جاده های استان قزوین خسارت زد

سیلاب ۲۷ میلیارد تومان به جاده های استان قزوین خسارت زد

قزوین- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین گفت: جاری شدن سیل امسال بیش از ۲۷ میلیارد تومان به راههای مواصلاتی استان قزوین خسارت زد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه مدیریت بحران استان قزوین روز یکشنبه با حضور اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، جمالی پور استاندار، مهدیخانی مدیر کل مدیریت بحران استان و مدیران دستگاه‌های اجرایی در استانداری برگزار شد.

جواد حق لطفی در این جلسه اظهار داشت: با وجود ۷ هزار کیلومتر راه در استان وجود دارد که با ثبت ۲۷۰ میلیون تردد از جایگاه خاصی در محورهای مواصلاتی برخوردار است و با داشتن یک درصد مساحت کشور بیش از ۷ درصد عملیات برقراری ارتباط راهی را بر عهده داریم.

۱۰۰۰ کیلومتر مسیر برفی و صعب العبور

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین بیان کرد: در استان قزوین ۱۰۰۰ کیلومتر مسیر برفی و صعب العبور داریم و ۸۷ محور حادثه ساز و کوهستانی داریم که برای مقابله با بحران‌های جاده‌ای به ۵۰ دستگاه ماشین آلات کمبود داریم که تهیه آن بیش از ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

حق لطفی اظهار داشت: بر اثر جاری شدن سیل بیش از ۲۷ میلیارد تومان خسارت به جاده‌های مواصلاتی استان وارد شد اما هیچ اعتباری برای بازسازی زیرساخت‌های جاده‌ای دریافت نشده است و تنها بخشی به صورت موقت تعمیر شده است.

وی گفت: ۲۶۰۰ کیلومتر راه شوسه و خاکی در استان قزوین داریم که برای مناسب سازی و شن ریزی آنها ۲۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین یادآور شد: قبل از فصل سرما باید نسبت به شن ریزی در جاده‌های روستایی و خاکی اقدام شود که این کار نیازمند تأمین ۳۰ دستگاه ماشین آلات و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار است.
 

کد خبر 4817634

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha