پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ دی ۱۳۹۸، ۷:۵۶

مدیر صندوق بیمه روستاییان کردستان:

۶ هزار خانوار در قروه تحت پوشش بیمه روستاییان هستند

۶ هزار خانوار در قروه تحت پوشش بیمه روستاییان هستند

قروه- مدیر صندوق بیمه روستاییان کردستان با بیان اینکه ۶ هزار خانوار در قروه تحت پوشش بیمه روستاییان هستند از کسب رتبه نخست استان در سه سال متوالی در سطح کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، جبار احمدپور شامگاه سه شنبه در نشست توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان و عشایر شهرستان قروه اظهار داشت: در کل کشور ۶ میلیون بیمه شده امکان مشمولیت در صندوق بیمه را دارند که از این تعداد، یک میلیون و ۵۰۰ هزار بیمه شده اصلی تحت پوشش صندوق از سال ۸۴ تا کنون قرار گرفته اند.

وی به تعداد بیمه شدگان در استان کردستان اشاره کرد و افزود: در استان از ۱۳۴ هزار خانوار روستایی ۶۵ هزار خانوار پوشش داده شده که ۴۷ هزار خانوار به صورت مستمر بیمه پردازی دارند.

احمدپور همچنین از تحت پوشش قرار گرفتن ۶ هزار و ۷۱۲ خانوار در شهرستان قروه خبر داد و گفت: این میزان به تفکیک شامل ۲ هزار و ۱۴۹ خانوار در بخش چاردولی، ۲ هزار و ۳۴۱ خانوار در بخش مرکزی، ۵۲۹ خانوار در بخش دلبران و هزار و ۶۹۳ خانوار در بخش سریش آباد است.

به گفته وی بخش چاردولی دارای دو کارگزاری، بخش مرکزی سه کارگزاری، بخش دلبران یک کارگزاری و بخش سریش آباد با دو کارگزاری در زمینه بیمه اجتماعی روستاییا و عشایر فعال هستند.

احمدپور با بیان اینکه وضعیت شهرستان قروه از نظر تعداد بعد از شهرستان های سنندج، سقز و بیجار مناسب ارزیابی می شود، تصریح کرد: از سال ۹۷ اقدامی در سطح استان شروع شده که بتوان وضعیت را اندازه گیری کرد و قبل از شروع هر سال سهمیه استان مشخص و ابلاغ می شود.

براساس سخنان وی سهمیه شهرستان در سال جاری هزار و ۳۸۵ خانوار است که تا کنون ۵۲۹ خانوار پوشش داده شده اند و باید تدابیر لازمی برای تحقق کامل سهمیه شهرستان صورت گیرد.

احمدپور از کسب رتبه نخست کردستان در سطح کشور در سه سال متوالی خبر داد و گفت: در حال حاضر در شهرستان قروه ۴۰۵ خانوار حقوق بگیر، ۳۸ خانوار از کار افتاده، ۱۲۸ خانوار بازنشسته و ۲۳۹ مورد فوتی وجود دارند.

کد خبر 4825776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha