پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۰:۲۸

دبیر کارگروه ورزش و جوانان ستاد دهه فحر خراسان جنوبی:

۲۴۱برنامه فرهنگی و ورزشی طی دهه فجر در خراسان جنوبی برگزار می‌شود

۲۴۱برنامه فرهنگی و ورزشی طی دهه فجر در خراسان جنوبی برگزار می‌شود

دبیر کارگروه ورزش و جوانان ستاد دهه فحر خراسان جنوبی از برگزاری 241 برنامه فرهنگی و ورزشی طی ایام دهه فجر در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن قطبی صبح شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: امسال چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می‌گیریم که تفاوت نسبت به سال‌های قبل دارد.

وی با بیان اینکه طی ۴۰ گذشته اقدامات خوبی انجام شده است، بیان کرد: در حوزه زیرساخت‌ها نیز اتفاقاً مثبتی رخ دادن است.

سرپرست معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در قبل از انقلاب اماکن ورزشی استان به تعداد انگشت شمار نبود و در خود بیرحند اماکن در ابعاد کوچک وجود داشت، عنوان داشت: اما امروز در شهرستانی همانند نهبندان تنها ۱۱ فضای ورزشی تنها در خود نهبندان وجود دارد.

قطبی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی ورزشی نیز اقدامات زیادی انجام شده است، افزود: امروزه با بعد ایرانی و اسلامی ورزش استان بهتر و بیشتر دیده شده به گونه‌ای که در خراسان جنوبی حدود ۵۰ درصد ورزشکاران سازمان یافته در حوزه بانوان هستند.

وی با اشاره به کلنگ زنی پنج پروژه ورزشی در دهه فح امسال، بیان کرد: این پروژه‌ها شامل سالن ورزشی و چمن مصنوعی در دهشک طبس با اعتبار شش میلیارد و ۵۰۰ تومان، سالن چند منظوره نوغاب پسکوه قاین با اعتبار یک میلیارد و ۶۰۰ تومان، فاز یک سالن تیراندازی مجموعه علوی بیرجند با اعتبار پنج میلیارد تومان، سالن چند منظوره روستای خشک با ۲.۵ میلیارد تومان اعتبار و سالن چند منظوره کریت در طبس با ۲.۵ میلیارد تومان اعتبار خواهد بود.

وی از برگزاری ۲۴۱ برنامه فرهنگی ورزشی در دهه امسال خبر داد و گفت: همچنین ۱۵ برنامه در حوزه سازمان‌های مردم نهاد پیش بینی شده است.

دبیر کارگروه ورزش و جوانان ستاد دهه فحر خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین در این دهه ۲۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان به بهره برداری می‌رسد.

قطبی با بیان اینکه از این تعداد ۱۳ پروژه چمن مصنوعی خواهد بود، عنوان داشت: این زمین‌ها در روستاهای درح و لانو در سربیشه، عشق آباد طبس، خوسف، محمد آباد زیرکوه، زیرکوه، اسلامیه فردوس، باغستان فردوس آرین شهر و موسویه قاین، سه قلعه سرایان و استند زیرکوه به بهره برداری می‌رسد.

وی تصریح کرد: با به چرخه درآمدن این اماکن شاهد افزایش بهره وری مردم در حوزه زیرساخت‌ها خواهیم بود.

سرپرست معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با بیان اینکه در سال گذشته در مجموع حدود هفت میلیارد تومان اعتبار بین هیئت‌های ورزشی استان توزیع شده است، افزود: در سال ۹۸ تا این لحظه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار بین هیئت‌های ورزشی توزیع شده است.

قطبی اضافه کرد: اخیراً نیز ۲۰۰ میلیون تومان برای تجهیز ۲۰ خانه ورزش روستایی اختصاص یافته که در دهه فجر به بهره برداری می‌رسد.

وی در مورد ورزشگاه ۱۵ هزار نفری بیرجند نیز گفت: در نظر داریمدفاتر هیئت‌های ورزشی استان در ورزشگاه ۱۵ هزار نفری بیرحند مستقر شوند و همچنین خوابگاه ورزشکاران نیز در این مکان احداث کنیم.

قطبی با بیان اینکه تا سال ۹۶ تعداد کل زمین‌های چمن مصنوعی به تعداد انگشتان یک دست بود، افزود: اما با اتفاقات خوب انجام شده در حال حاضر در هر شهرستان حداقل دو زمین چمن مصنوعی داریم.

کد خبر 4834320

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha