پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ دی ۱۳۸۲، ۱۸:۴۰

براي بررسي اصلاحات در اتحاديه عرب

عمرو موسي ،خواستار برگزاري نشست فوق العاده وزراي امور خارجه اتحاديه عرب شد

دبير كل اتحاديه عرب ، تمام وزيران امور خارجه عضو اين اتحاديه را به شركت در نشست فوق العاده بررسي وضعيت اصلاحات در اتحاديه عرب فراخواند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن ، مديردفترعمروموسي تصريح کرد که اين نشست  فوق العاده ماه فوريه آينده (بهمن و اسفند) در قاهره برگزار خواهد شد تا طرح ها و پيشنهادهاي مربوط به نحوه اصلاحات ساختاري در اتحاديه و نيز طرح فعاليت عربي مشترک بررسي شود.
هشام يوسف مدير دفتر عمرو موسي اظهار داشت که احتمالا برگزاري اين نشست ويژه پس از عيد قربان خواهد بود ، تا نتايج آن نشست به اجلاس ماه مارس (اسفند و فروردين ) که قرار است در تونس برگزار شود ، ارائه شود.
به گفته وي ، عمرو موسي با ارسال نامه هايي محرمانه، تمام وزيران امور خارجه عضو اتحاديه عرب را به شرکت در اين نشست فراخوانده است ، وي در اين نامه ها ، پيشنويس دوم طرح توسعه و اصلاح در ساختار اداري و مالي اتحاديه عرب را ضميمه کرده است. به گفته يوسف ، نشست موسسات و سازمان هاي وابسته به اتحاديه عرب براي بررسي نحوه اصلاحات در اتحاديه و کارامد کردن نقش آن در مراحل آينده ، پنجم ماه آينده ميلادي در عمان برگزار خواهد شد.

کد خبر 48397

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha