به گزارش خبرنگار مهر، با تصویب کلیات تعیین نرخ عوارض ورود به محدودههای ترافیکی در سال ۹۹ بررسی پیشنهادات این لایحه در دستور کار یکصد و نود و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران قرار گرفت.
بهاره آروین عضو شورای شهر تهران در پیشنهادی گفت: پیشنهاد من این است که اگر شخصی ورود به محدوده طرح ترافیک را رزرو کند و وارد آن نشود ۲۰ درصد نرخ ورودیه از او اخذ شود.
آروین تصریح کرد: به دلیل رعایت سقف تردد باید از افرادی که رزرو نی کنند و وارد محدوده نمیشوند باید ۲۰ درصد عوارض از انها اخذ شود.
پس از اظهار نظر آروین این پیشنهاد با ۱۲ رای موافق به تصویب رسید.
عضو هئیت رئیسه شورای شهر تهران در پیشنهاد دیگر خود گفت: رای دیوان این بود که بحث عوارض به کمیسیون ماده ۷۷ ارجاع داده شود.
آروین افزود: تبصره ۲ و ۳ به ماده ۷۷ ربطی ندارد و ۳ درصد درآمد صرف وصول مطالبات شود، زیرا به گفته آقای حجت از همین محل رقمی در حدود ۴۰ میلیارد تومان از مطالبات وصول شد.
محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: آمارها نشان میدهد ۵۱ درصد از مطالبات وصول نشده است و باید به دنبال این باشیم که چرا این میزان از مطالبات وصول نشده است.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران افزود: اگر هزینه کرد موثر بود باید بیشتر از ۴۰ میلیارد تومان مطالبات وصول میشد. باید بدانیم در حال حاضر مردم ۵۰۰ میلیارد تومان بدهکار هستند و گرفتن این حجم از مطالبات آسان نیست.
پس از اظهار نظر اعضای شورای شهر تهران پیشنهاد بازگشت تبصره ۲ و ۳ به متن گزارش (هزینه کرد ۳ درصد درآمد برای وصول مطالبات) در صحن شورای شهر تهران به رای گذاشته شد که با ۱۱ رای موافق به تصویب رسید.
حجت نظری عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا نیز در مخالفت با افزایش ۶۰ درصدی هزینه ورود به طرح ترافیک گفت: بر اساس تجربه ۲ سال اخیر به نظر میرسد طرح ترافیک جدید موفقیت نداشته و نیازمند بازنگری است.
وی ادامه داد: افزایش ۶۰ درصدی با این توجیه که تردد را کاهش خواهد داد این گونه نخواهد بود و به نظرم نه تنها تردد را کاهش نمیدهد بلکه تخلف را به شیوههای گوناگون افزایش میدهد.
در نهایت با بررسی پیشنهادهای اعضا شورا، لایحه تعیین عوارض تردد جهت مدیریت ترافیک و کنترل آلودگی هوا طرح ترافیک تصویب شد.
نظر شما