پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۵:۵۷

معاون بازرسی قرارگاه خاتم الانبیاء:

شهیدسلیمانی همانندهشت سال دفاع مقدس درمقابل استکبار ایستادگی کرد

شهیدسلیمانی همانندهشت سال دفاع مقدس درمقابل استکبار ایستادگی کرد

یاسوج- معاون بازرسی قرارگاه خاتم الانبیاء کشور گفت: شهید سلیمانی همانند هشت سال دفاع مقدس در مقابل استکبار ایستادگی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد جعفر اسدی ظهر پنجشنبه در مراسم اربعین شهید حاج قاسم سلیمانی و یادواره ۷۰۰ شهید شهرستان بویراحمد در یاسوج افزود: سپهبد شهید قاسم سلیمانی در برابر شمرها و عمربن سعدهای زمان خود ایستاد و مخلصانه سربازی ولایت را انجام داد.

وی بیان داشت: در دوران بعد از انقلاب شهید مطهری‌ها، بهشتی‌ها و شهدای محراب جان خود را فدای نظام، انقلاب، اسلام و ولایت کردند.

اسدی با بیان اینکه در گام اول انقلاب ریشه شاهنشاهی کنده شد، گفت: گام دوم انقلاب، سخت‌تر از گام اول انقلاب است و نیاز به تلاش بیشتری دارد.

وی افزود: دین، عزت و انقلاب را مدیون حضرت امام (ره) هستیم و اکنون نیز مقام عظمای ولایت کشتی انقلاب را به سمت نجات و رستگاری هدایت می‌کنند.

اسدی تصریح کرد: امام خمینی (ره) در مقابل آمریکا یک تنه ایستادگی کرد، در حالی که کشورها به دو قسمت شرق و غرب تقسیم شده بود و کشوری پیدا نمی‌شد که نه شرقی باشد و نه غربی بگوید.

وی افزود: مردم به رهبری امام خمینی (ره) در مقابل حکومت ستم شاهی ایستادگی کردند، خون دادند و ریشه گندیده شاهنشاهی را ریشه کن کردند.

اسدی اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران بیش از ۴۰ سال تمام قد در مقابل استکبار جهانی ایستادگی کرد.
 

کد خبر 4852188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha